Tesla u sklopu novog nagradnog programa poklanja Model X

Tesla je ovih dana najavila neku vrstu partnerstva u kojem kupac besplatno dobiva Model X na poklon. Zvuči predobro da bi bilo istinito pa odmah u...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 30.07.2015. / 19:05

Tesla u sklopu novog nagradnog programa poklanja Model X

Tesla je ovih dana najavila neku vrstu partnerstva u kojem kupac besplatno dobiva Model X na poklon. Zvuči predobro da bi bilo istinito pa odmah u početku treba reći da, kako bi sudjelovali u ovom "referral programu", trebate biti vlasnik jednog od modela iz Tesline ponude električnih automobila. 

Naime, iz kompanije kažu kako prva osoba koja u svakoj od pojedinih regija u kojima se prodaju njihovi proizvodi (to su SAD, Europa te Azija) dovede novog kupca, na poklon će dobiti novi Model X. Za sve one koji ne budu dovoljno brzi u nagovaranju rodbine i prijatelja na kupnju nekog od Teslinih električnih automobila, odnosno ne uspiju biti prvi u tom pothvatu, njima će kompanija darovati 1000 američkih dolara koje mogu iskoristiti kao popust kod kupnje drugih modela, opreme ili pak iskoristiti za servis. Taj iznos također se može iskoristiti za kupnju Modela X iz takozvane Founder serije koja nije dostupna širokim masama, no Tesla ga u ovom programu nudi za 25.000 dolara manju cijenu od one tržišne.

Oni sretnici koji dovedu čak pet novih kupaca dobit će i pozivnicu za otvorenje Tesline nove tvornice baterija u Nevadi, tzv. Giga Factory, što se očekuje početkom sljedeće godine.

Ponuda traje do 31. listopada.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti