Toshiba objavila stranicu za svoj tablet

Toshiba je objavila elegantnu, zanimljiva i interaktivnu Flash stranicu koja prikazuje novi 10.1 inčni Android tablet, a koji još uvijek nema ime

Zimo Zimo Zimo | 22.01.2011. / 17:44

Toshiba objavila stranicu za svoj tablet

Toshiba je objavila elegantnu, zanimljiva i interaktivnu Flash stranicu koja prikazuje novi 10.1 inčni Android tablet, a koji još uvijek nema ime.

Toshiba je nedavno objavila svoj novi Android 3.0 tablet, a sada je stigla i službena stranica koja prikazuje, za sada sve poznate karakteristike. Tablet će imati Tegra 2 procesor, zamjenjivu bateriju, zaslon od 10.1 inča rezolucije 1280x800, USB i HDMI port, te stražnju kameru od 5MP i prednju kameru od 2MP, a biti će dostupan u 5 boja.

Toshiba se hvali svojom podrškom za Flash, pa tako ukoliko posjetite stranicu iPhonom ili iPadom na vašem zalonu pojavit će se poruka vezana uz podršku za Flash kao na slici ispod.

No sve u svemu, iskustva sa ovim tabletom -- nepoznatog imena, čitat ćemo tek u proljeće kada tablet stiže na već poprillično konkurentno tržište sa Androidom poput tableta Motorola Xoom i LG G-Slate, te ostalih tableta RIM Playbook, tablet iz HP sa webOS-om te iPadom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti