Totalna destrukcija: Pogledajte kako je na testiranju prošao novi OnePlusov telefon

Nakon što ga je pritisnuo rukama sa stražnje i prednje strane, telefon se slomio na mjestu između vrha baterije i kamere.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 22.02.2022. / 14:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uobičajeno, klasični pametni telefoni teško se mogu slomiti na pola samo s rukama, no to nije slučaj sa smartphoneom OnePlus 10 Pro - što nije dobra vijest za sve vlasnike ovog uređaja i one koji to namjeravaju postati. Lomljivost ovog telefona pokazao je poznati youtuber Zach Nelson koji vodi kanal JerryRigEverything na kojem ga prati čak 7,5 milijuna korisnika.

  Slika nije dostupna OnePlus ponovno priprema “ubojicu flagshipa”?

Na njemu objavljuje snimke provođenja testova izdržljivosti uređaja, a nedavno mu je na test stigao OnePlus 10 Pro koji taj test nije prošao. Kao što možete vidjeti na videozapisu s njegova kanala (destrukcija počinje od 6,57 minute videa), prvo je telefon pritisnuo s dvije ruke po sredini kućišta sa stražnje strane. Nakon malo jačeg pritiska začuli su se zvukovi pucanja te je kućište popucalo ispod kamere.

Ekran je i dalje radio, no ne zadugo jer kada je Nelson isti pritisak primijenio na prednju stranu ekrana, on se savio i puknuo na mjestu između baterije i kamere. S obzirom na to da se ekran u potpunosti savio, našalio se kako je OnePlus 10 Pro postao savitljivi telefon. Nakon pucanja ekran, naravno, više nije radio, no barem je bljeskalica nastavila s radom.

Slika nije dostupna Poznato je gotovo sve o nadolazećem flagship telefonu OnePlusa  

Treba naglasiti kako je telefon puknuo pod pritiskom kakav inače korisnici ne rade na telefonima, no pod takvim pritiskom drugi uređaji ipak obično ne pucaju. Također, to se može činiti opasno za one koji telefon drže u stražnjem džepu pa sjednu na njega. Prema ono što vidimo u videu, ne treba isključiti mogućnost pucanja ekrana u takvoj situaciji.

Izvor: The Verge

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti