U pripremi film po igri Gears of War

Gears of War film napokon je u produkciji.

Monika Nožić Monika Nožinić | 07.10.2016. / 07:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tijekom ovotjednog livestreama vezanog za igru Gears of War 4, Rod Fergusson iz tima The Coalition potvrdio je da je u pripremi film po ovoj igri.

Film će biti razvijan u suradnji s kompanijama Microsoft i Universal. Ipak, više detalja od ovoga nije podijeljeno, a Fergusson je priznao da je još uvijek vrlo rano i da oni nisu spremni potvrditi tko je redatelj i scenarist nadolazećeg filma. No, ipak nam je otkrio neke važne stvari kao što je ta da cilj nije iskopirati priču iz igre Gears of War već umjesto toga žele napraviti najbolji mogući Gears of War film, bez da bude što vjerniji priči iz igre.

Fergusson također nije htio komentirati u kojem će se vremenskom razdoblju Gears svemira odvijati radnja filma, a jedino što znamo je da će producenti ovog ostvarenja biti Scott Stuber (Ted, Central Intelligence) i Dylan Clark (Planet of the Apes).

Početkom ove godine tiho je najavljivana mogućnost snimanja filma, a ovo svakako nije prvi put da se pojavljuje ideja o snimanju prema priči iz igre Gears of War. New Line Cinema je još 2007. godine kupio prava za snimanje filma po ovoj igri, no film je naletio na razvojne probleme i od tada je bio u slijepoj ulici. U svakom slučaju, veselimo se filmu i nadamo se da će brzo stići na velika platna.

Izvor: Gamespot

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti