U prodaji najočekivaniji album godine "Michael“

Napokon je stiglo dugoočekivano, prvo studijsko posthumno izdanje Michaela Jacksona simboličnog naziva „Michael“ . Album donosi deset novih, još neobjavljenih pjesama prerano preminulog kralja popa.

Zimo Zimo Danijel Levatić | 15.12.2010. / 11:30

U prodaji najočekivaniji album godine "Michael“

Napokon je stiglo dugoočekivano, prvo studijsko posthumno izdanje Michaela Jacksona simboličnog naziva „Michael“ . Album donosi deset novih, još neobjavljenih  pjesama prerano preminulog kralja popa.

Do sada su bile službeno predstavljene dvije  nove  pjesme „Breaking News“  i „Hold My Hand“. „Breaking News“ je snimljena u New Jerseyu 2007. godine. Ipak za  službeni je singl odabran duet s Akonom „Hold My Hand“ za koju je snimljen i videospot u režiji Marka Pellingtona. Spot je sniman u Kaliforniji i u njemu se pojavljuju obožavatelji Michaela Jacksona i naravno Akon i Michael Jackson!

Budući da Michael Jackson nikada nije prestao raditi na sljedećem albumu, ovo je izdanje bilo neizbježno. Srećom ostavio je zabilježenu svoju viziju i razgovore sa suradnicima s kojima je radio, ali i dao do znanja s kojima je planirao raditi.

Premda se željela osporiti autentičnost Jacksonovog glasa na pjesmi Breaking news, odvjetnik Howard Weitzman naveo je kako je autentičnost glasa, između ostalih, potvrdilo šest bivših producenata koji su radili s Jacksonom, pijanist i glazbeni urednik Greg Phillinganes, Dorian Holley, Jacksonov redatelj glasa te nekoliko muzikologa.

Jackson je unatoč svemu sa pomno odabranim suradnicima pisao i snimao svugdje – kod prijatelja u New Jerseyu, studijima u Las Vegasu i Los Angelesu.

Album otkriva pjesme na kojima je glazbenik radio i koje je želio objaviti, ali ga je u tome nažalost prekinula smrti. Za naslovnicu je zaslužan slikar Kadir Nelson, a nastala je 2009. godine.

Popis pjesama:

Hold My Hand (Duet with Akon)

Hollywood Tonight

Keep Your Head Up

(I Like) The Way You Love Me

Monster (Featuring 50 Cent)

Best Of Joy

Breaking News

(I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz, na bubnjevima Dave Grohl)

Behind The Mask

Much Too Soon

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti