U Zagrebu predstavljen novi HTC One (M8)

Nakon što je predstavljen na svjetskom tržištu, novi HTC One (M8) danas je predstavljen i domaćoj publici u ugodnoj atmosferi i ambijentu Kino Europe.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 25.04.2014. / 16:49

U Zagrebu predstavljen novi HTC One (M8)

Nakon što je predstavljen na svjetskom tržištu, novi HTC One (M8) danas je predstavljen i domaćoj publici u ugodnoj atmosferi i ambijentu Kino Europe.

Novi HTC One (M8) nasljednik je modela (M7), mnoge su recenzije, onih koji su isprobali uređaj, ocijenili iznimno kvalitetnim, ujedno i najboljim uređajem koji je HTC predstavio.

U jednodijelnom aluminijskom kućištu s 5-inčnim full HD zaslonom rezolucije 1080p, novi HTC odlikuje tanjim rubovima, mekšim oblinama koje omogućuju korisniku da uređaj bolje leži u ruci.

S Qualcomm Snapdragon 801 procesorom, te Android 4.4 KitKat operativnim sustavom, HTC One (M8) pruža sve što je potrebno naprednom korisniku smartphone. Tu je i novo sučelje HTC Sense 6 koje je na uređaju dostupno kao nadogradnja koja se može preuzeti s Google Playa, a samo sučelje u potpunosti je redizajnirano s čišćenim i ljepšim vizualnima, te novim živim i tematskim bojama.

PROČITAJTE: HTC One M8, prema mnogima trenutno najljepši Android uređaj na tržištu

HTC One napredovao je i na području fotografije, točnije same kamere, pa tako uređaj donosi Duo Camera, koji uključuje HTC-ov modul HTC UltraPixel s dvostrukim blicem i full DH video kamerom od 1080p, a koji stvara vrlo kvalitetne slike te video zapise. Za sve koji vole selfies, tu je širokokutna prednja kamera od 5MP.

HTC BlinkFeed je sada još intuitivnije, s mogućnošću kontinuiranog kretanja kroz sadržaj za njegovo lakše pregledavanje, te s podesivim prozorima za prikaz sadržaja (tiles) i novim formatom koji prikazuje članke iznimno pregledno i oku ugodno. 

HTC One (M8) bit će dostupan u ponudi sva tri hrvatska i slovenska teleoperatera od 5. svibnja 2014., dok će na tržištu Bosne i Hercegovine uređaj biti moguće nabaviti od sredine svibnja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti