Uber donira dvije tisuće besplatnih vožnji djelatnicima hrvatskih bolnica

Besplatne vožnje moći će koristiti svi djelatnici bolnica koje su uključene u UberMedics program, uključujući liječnike, medicinske sestre i tehničare, sanitetsko osoblje, čistačice i sve druge zaposlenike.

Martina Čizmić | 27.04.2020. / 18:23

Uber (Foto: AFP)

 Kako bi zahvalilo svim djelatnicima bolnica na svemu što čine već dva mjeseca od pojave pandemije te im olakšao svakodnevno putovanje na posao i s posla, Uber je donirao dvije tisuće besplatnih vožnji.

 

Donacija je nastavak suradnje Ubera i Ministarstva zdravstva, jer je djelatnicima u zdravstvu do sada u sklopu programa UberMedics na raspolaganju bio popust od 20 posto, a sada će dvije tisuće vožnji moći iskoristiti besplatno.

Izvrsne medicinske sestre, liječnici i osoblje bolnica čine fantastičan posao na prvoj liniji borbe s ovom krizom i svi u Uberu želimo im zahvaliti na nadljudskim naporima koje ulažu. Nadamo se da im na ovaj način - prijevozom - možemo barem malo pomoći s obzirom da neumorno rade danju i noću, kazao je Dara Khosrowshahi, izvršni direktor Ubera.

Besplatne vožnje moći će koristiti svi djelatnici bolnica koje su uključene u UberMedics program, uključujući liječnike, medicinske sestre i tehničare, sanitetsko osoblje, čistačice i sve druge zaposlenike koji vrijedno rade na prevenciji širenja virusa COVID-19.

 

Bolnice uključene u UberMedics program:

 

KBC Zagreb

 

KBC Sestre Milosrdnice

 

Klinika za tumore, KBC Sestre milosrdnice

 

KB Sveti Duh

 

KB Dubrava

 

KB Merkur

 

KIB Dr. Fran Mihaljević

 

KBC Split

 

KBC Rijeka

 

OB Zadar

 

OB Dubrovnik

Od pojave pandemije Uber je okupio poseban tim za pružanje podrške zdravstvenim institucijama koji je dostupan 24/7. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti