Ukradene brojne kopije igre Uncharted 4:

Curenje podataka moglo bi utjecati na iskustvo igranja...

Monika Nožić Monika Nožinić | 29.04.2016. / 06:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Do službenog datuma objave Uncharted 4: A Thief's End ima nešto manje od dva tjedna, no izgleda da već postoji veliki broj kopija ove igre. Problem je što su neki od onih koji imaju rani pristup igri počeli objavljivati glavne elemente i dijelove priče iz nove avanture Nathana Drakea.

Redatelj naslova Bruce Straley na Twitteru je upozorio sve ljubitelje serijala da se drže podalje od izvora spoilera jer bi to moglo negativno utjecati na njihovo iskustvo u igri. On kaže da se Naughty Dog pažljivo trudio sačuvati mnoga iznenađenja u igri Uncharted 4: A Thief's End kako bi igrači imali osjećaj novog iskustva, ali to neće dogoditi ako dobiju detalje iz vanjskih izvora.

Sony je objavio da je određen broj primjeraka igre ukraden tijekom transporta. Prema nekim izvorima, riječ je o desetak tisuća primjeraka koje je zaplijenila carina zbog neplaćenog poreza, a jesu li upravo te kopije završile na eBayu i sličnim stranicama, trenutno nije moguće potvrditi. Sony je pokrenuo policijsku istragu pa se nadamo detaljnijim informacijama i objašnjenju kako je došlo do ovakvog propusta.

Uncharted 4: A Thief's End uskoro će biti objavljen za PS4 konzolu, a tim planira i DLC-ove.

Izvor: Softpedia

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti