U vrijeme kad konferencije i seminari niču kao gljive poslje kiše, ponosni smo što vam možemo predstaviti događaj koji će svojom kvalitetom i tematikom zasjeniti mnoge! O čemu se točno radi, pogledajte u nastavku teksta:

Glavna tema: POSLOVNO PLANIRANJE

Dobar plan je preduvjet svakog poslovnog uspjeha. Ipak, izraditi dobar poslovni plan nije niti lagano niti jednostavno. U svijet poslovnog planiranja uvest ćemo vas zato uz predavanja vrhunskih stručnjaka na svom području, a sve to uz do sada neviđenu kvalitetu popratnih materijala i vrijedne nagrade za sve posjetitelje. Čeka nas nezaboravno iskustvo učenja, druženja i napredovanja!

Susret je zamišljen kao seminar-radionica za poduzetnike, tako i za one koji to žele postati. Na 3. Brand manager susretu poduzetnika ćete...

  • naučiti kako donositi kvalitetne i informirane poslovne odluke,
  • izbjeći greške u planiranju, zbog kojih mnoge tvrtke danas propadaju,
  • naučiti planirati svoj marketing,
  • naučiti planirati svoje troškove i raspodijeliti prihode kroz godinu,
  • ovladati alatima koji vam omogućuju brže i uspješnije poslovno planiranje!

Ukratko, sve što je jednom poduzetniku potrebno da zna ŠTO radi KAMO ide.

Evo što o glavnoj temi susreta kaže predavačica Elvira Mlivić Budeš, vlasnica poslovnog učilišta Filaks:

No, to nije niti približno sve!

Ovaj susret je izuzetno važan zbog toga što ćemo na njemu predstaviti rješenje za krizu znanja i uspjeha s kojim se danas sreće hrvatsko poduzetništvo : Riječ je o projektu kojeg smo razvijali već dulje vrijeme, a premijerno ćemo ga predstaviti na samom susretu.

Za više detalja, kliknite na ovaj link i rezervirajte svoju kotizaciju već danas! Podsjećamo da je plaćanje kotizacije u pretprodaji uz 30% popusta i u ograničenom vremenskom periodu!

Sljedeći put s ponosom predstavljamo i druge predavače - posebno predavanje Saše Fištera, na temu Alati za poslovno planiranje. O Sašinom predavanju do tada možete  ukratko naučiti na OVOM linku

Vidimo se na 3. Brand manager susretu poduzetnika!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju