UMI-jev premium uređaj nudi vrhunske performanse

UMI je brand koji smo već imali prilike probati i možemo reći da se zaista radi o odličnom proizvođaču.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.11.2016. / 20:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

UMI Super 4G je ‘phablet’ kojeg krasi ogroman 5.5 inčni Sharpov zaslon s naravno FullHD rezolucijom, odnosno 1920x1080 piksela. Da se zaista radi o moćnom uređaju govori podatak da UMI Super ima 4GB RAM-a i 32GB interne memorije, a osim toga tu je i moćni osmerojezgreni Helio P10 procesor radnog takta 2.0GHz.

Što se kamera tiče, Super na stražnjoj strani ima odličnu Panasonicovu tehnologiju, odnosno 13MP s auto fokusom i dual flashom koji pomaže u dobivanju topline boja, dok je na prednjoj strani nešto slabija kamera od 5MP.

Sonyjeva baterija brine se za vijek trajanja uređaja, pa tako kapacitet od 4000mAh može izdržati oko 12 sati korištenja interneta, 15 sati gledanja videa, ili oko 48 sati telefoniranja, dakle računajte na dan i pol bez ikakvih problema ako uređaj koristite zaista intenzivno.

Zahvaljujući novoj tehnologiji, baterija na Superu puni se 30 minuta kako bi uređaj izdržao cijeli dan ili 5 minuta za 2 sata razgovora. 

Na donjoj strani nalazi se novi, danas standardni, USB Type-C, dok se na poleđini uređaja nalazi čitač otisaka prstiju koji radi u svih 260 stupnjeva, podržava do pet različitih otisaka i učitava za svega 0.1 sekundu.

Za one koji imaju dva broja, tu je podrška za dual SIM, a novost je i poseban “Super Smart” gumb na bočnoj strani uređaja koja služi za brzo otvaranje najnepopularnijih aplikacija kao što su kamera, bilješke, web preglednik, itd.

Ono što je na kraju priče odlično jest da uređaj košta svega 1200 kuna bez troškova carine. Više o uređaju možete saznati na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti