Umjetna inteligencija i znanost o podacima dovode Zagreb u središte pozornosti

Konferencija će pratiti 4 glavne teme i obilje dodatnih pedavanja koja pokrivaju suvremene teme povezane s utjecajem podataka na biznis i svakodnevni život.

Martina Čizmić | 12.04.2022. / 16:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Znanost o podacima bit će u centru pozornosti na Data Science Conference 22 koja će se održati od 10. do 12. svibnja u Zagrebu. 

Kako ističu organizatori sudionici će imat priliku slušati svjetske stručnjake iz kompanija kao što su, The Financial Times, Meta (Facebook), Rimac Technologies, Science Park Gratz, SQream i mnogih drugih. 

Nakon dvije godine organiziranja zasebnih događaja, regionalna franšiza Data Science Conference i hrvatska Data Science 2 Economy spajaju se kako bi stvorili potpuno novi događaj. Kroz zajedničku organizaciju, vizija je kreirati jedinstveno iskustvo i najvažniji godišnji data science regionalni događaj za ljubitelje podataka i profesionalce u SEE. Tijekom tri dana konferencije na konferenciji će sudjelovati 500 sudionika, koji će imati priliku poslušati šest keynote govornika, 60 visokokvalitetnih predavanja i 10 tehničkih tutorijala, ističu organizatori.

Neki od istaknutih govornika bit će: Leanne Fitzpatrick, Data Science direktor iz The Financial Times, Martin Mössler, direktor u Science Park Graz, Sacha Vrazic, direktor razvoja Autonomnih vozila u Rimac Technologies, David Akka, SVP EMEA u SQreamu, Vuk Vuković, CEO u Oraclum Intelligence Systemsu, Emmanuel R. Goffi, co-director & co-founder u Global AI Ethics Instituteu, Josip Šaban, solution manager u Erste Digitalu, Ana Mestrović, profesorica na Sveučilištu u Rijeci, Enes Deumic, lead data scientist u Noom Inc. i drugi.

Konferencija će pratiti 4 glavne teme i obilje dodatnih pedavanja koja pokrivaju suvremene teme povezane s utjecajem podataka na biznis i svakodnevni život: Data Science in Production, Big Data & Data Engineering, Data Analytics, Decision Intelligence, Data4Good, Ethical AI, Open AI, Data Governance, Data Migration to Cloud, Building Data & AI Teams. Cijeli tehnološki program bit će popraćen jedinstvenim iskustvom umrežavanja za sudionike.

Sve informacije o rasporedu, programu i načinu sudjelovanja mogu se pronaći na web-stranici https://dsccroatia.com/

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti