United Grupa predstavlja EON Connect, novu i inovativnu uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom kao nikada do sada

Usluga je besplatna za korisnike SBB-a i Telemacha s pretplatom za EON FULL i EON PREMIUM pakete te onima s naprednijim modemima.

Zimo Zimo | 09.03.2021. / 12:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski operator u jugoistočnoj Europi, danas je predstavila EON Connect, inovativnu novu uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom kao nikada do sada te funkcionalnosti zbog kojih je internet sigurnije mjesto za njihovu djecu.

EON Connect, koji je za početak u ponudi korisnicima u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori, omogućava jednostavno upravljanje WiFi-jem i LAN-om kroz aplikaciju za mobitele i tablete. Aplikacija je dostupna za iOS, Android i Huawei uređaje.

Usluga je besplatna za korisnike SBB-a i Telemacha s pretplatom za EON FULL i EON PREMIUM pakete te onima s naprednijim modemima. Uslugu je razvio United Cloud, inovativni centar u United Grupi koji je također razvio i njihovu nagrađivanu EON TV platformu.

U sklopu United Grupe u Hrvatskoj posluju telekom operator Telemach Hrvatska kao i televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV i portal dnevnik.hr.
Osim prilagođavanja WiFi-ija jednim klikom, EON Connect omogućava poboljšanu sigurnost i kontrolu. Primjerice, korisnici mogu kreirati profile i upravljati uređajima po profilu te konfigurirati pravila i dopuštenja za svaki profil.

Roditeljski nadzor omogućuje filtriranje sadržaja po kategorijama, odnosno omogućuje korisnicima da djeci ograniče pristup društvenim mrežama ili određenim kategorijama sadržaja koje smatraju neprikladnim, ograničenje korištenja podatkovnog prometa te pristupa internetu kada je vrijeme za spavanje ili školske zadaće, kao i trenutno pauziranje korištenja interneta na bilo kojem uređaju ili profilu.

Korisnici također mogu upravljati korištenjem interneta, vidjeti popis uređaja povezanih s njihovom kućnom mrežom i stvoriti gostujuću WiFi mrežu.

EON Connect je još jedan primjer uloge koju razvojni tim United Cloud ima u inovativnim proizvodima i uslugama koje United Group pruža korisnicima, rekao je Srđan Đurđević, izvršni direktor United Clouda. Ova revolucionarna usluga je rezultat suradnje tima diljem Grupe te još jednom potvrđuje da smo i vodeća i pokretačka snaga u svojoj industriji.

United Cloud je vodeći centar za istraživanje i razvoj u jugoistočnoj Europi, a čine ga više od 200 stručnjaka i profesionalaca, uključujući inženjere, programere proizvoda i inovatore, te UX / UI dizajnere. Rade na pet lokacija u tri države.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti