Uskoro novo izdanje konferencije koju developeri ne smiju propustiti

Četvrto izdanje konferencije Change u Hrvatsku dovodi brojna svjetska imena iz industrije koja će svoje znanje podijeliti s rastućom IT zajednicom u Hrvatskoj i regiji.

Sponzorirani članak | 24.07.2019. / 11:24

Galerija

 

Najesen se u svom 4. izdanju vraća Change Con, konferencija za developere posvećena razvoju softvera i enterprise rješenjima. Organizator konferencije je KING ICT, a održat će se 28. rujna u tvornici Kraš u Zagrebu.

Proteklih godina Change je doveo i okupio brojne međunarodne predavače koji su izazvali veliko zanimanje u developerskoj zajednici. Prema najavama organizatora, misija konferencije ostaje ista: ugostiti svjetski poznata imena i graditi platformu temeljenu na otvorenosti i tehničkoj izvrsnosti u razvoju softvera.

PR PR

Ove godine ugostit ćemo Jeffa Prosisea, stručnjaka za cloud aplikacije temeljene na Microsoft Azure tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju. Jeff će u sklopu Change konferencije održati i jednodnevnu radionicu, pozivam sve zainteresirane da nam se na radionici pridruže, Izjavio je u razgovoru Aleksander Radovan, direktor programa konferencije.

Među ovogodišnjim predavačima tu su Crystal C. Yan, product lead tvrtke Remitly specijalizirane za financijske usluge, Antonio Cobo Cuenca koji će svoje 15-godišnje iskustvo u Agileu pretočiti u predavanja kako koristiti Scrum u slučaju distribuiranih timova i programerka iz Rimac Automobila, Andreu Knez Karačić koja će publici pokazati kako izgleda razvoj softvera za električne automobile.

PR PR

Prema najavama organizatora, broj predavača bit će sličan prošlogodišnjem, a sva imena uskoro će biti objavljena na društvenim mrežama i web-stranicama konferencije.

U prodaji su trenutno early bird ulaznice koje zainteresirani mogu kupiti putem Entrio sustava po cijeni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Velika je novost ovogodišnjeg izdanja što sva zarada od ulaznica ide u humanitarne svrhe. Sve novosti o Changeu dostupne su na službenom webu, Facebook i Twitter profilu konferencije.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti