Veliko finale Vip Adria Leaguea: Najbolji regionalni eSport igrači odmjerit će snage na Reboot InfoGameru

Finale Vip Adria League održat će se tijekom vikenda, a očekuje se da će privući više od 70 tisuća posjetitelja iz cijele regije.

Martina Čizmić | 24.11.2017. / 07:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Po prvi put na Reboot InfoGameru održat će se finale Vip Adria Lige. Od 24. do 26. studenoga 2017. godine upravo će Zagrebački Velesajam biti mjesto na kojem će se održati velike završnice Vip Adria Lige.

Najbolji eSport timovi i igrači iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije borit će se za titulu pobjednika prve sezone natjecanja uz nagradni fond od 20 000 eura.

Kako je najavio organizator Reboot InfoGamera Damir Đurović, očekuje se da će finale tijekom tri dana pratiti Više od 70 000 posjetitelja iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Posjetitelji će moći uživo u gaming-areni, ali i putem live streama pratiti spektakularne okršaje po četiri najbolja tima iz tri najpopularnija gaming-naslova – Fifa 18, Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends.

Hrvatsku će predstavljati timovi Kliktech i Bontech, koji su bili najuspješniji u online dijelu Vip Adria Lige te su se kvalificirali za sudjelovanje u finalu.

Želite li iz prve ruke iskusiti uzbuđenja koja prate eSport finale ili pak vidjeti kako profesionalci igraju, dođite na Reboot InfoGamer.

A za sve one koji ne mogu doći, osigurali smo prijenos uživo kroz ESL-ove kanale.

Tako u subotu, 25. studenoga od 16:45 sati možete pratiti finale Counterstrike: Global Offensive

Watch live video from ESL_CSGO_SEE on www.twitch.tv

 I u nedjelju, 26. studenog od 16:45 sati finale League of Legends na linku ispod odnosno na portalu ZIMO.

Watch live video from ESL_LoL_SEE on www.twitch.tv

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti