Vernee je startup u svijetu pametnih telefona koji već sada ima prilično dobre rezultate

Vernee je kineska tvrtka osnovana ove godine, a iza sebe mogu reći da imaju već prilično dobre rezultate.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.04.2016. / 09:14

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Danas je vrlo teško uspjeti u svijetu pametnih telefona, jer je to tržište koje se gradi od 2007. godine. No dok trenutno tržištem vladaju Apple i Samsung, mjesta ima za sve, od onih s visokim cijenama pa do onih s nižim cijenama. Potonji obično dolaze iz Kine a godinu za godinom vidimo samo napredak u tehnologiji dok cijene uređaja i dalje ostaju iste.

Nezgodno je reći da iz Kine ne dolaze kvalitetni uređaji. Svako malo napišemo članak o nekom dobrom i povoljnom uređaju, jer su mediji uvijek prepuni Apple i Samsunga, a malo se priča o manje poznatim uređajima koji kvalitetom ne kaskaju toliko za premium uređajima.

Jedan od novih kineskih startupa u svijetu pametnih telefona je Vernee koji se vrlo brzo probio na tržište i recimo stekao nekakvo ime, iako je prošlo tek nekoliko mjeseci. Naime, ova kompanija iza sebe ima već tri uređaja, Apollo, Apollo Lite i Thor, od kojih je Thor zaokupio najviše pažnje, a radi se o uređaju odličnih karakteristika kao što je 3GB RAM-a, osmerojezgrenom procesoru, 5-inčnom zaslonu rezolucije 1280 x 720 piksela s 294 piksela po inču. Kao što se vidi iz priloženog, radi se o prilično dobrom uređaju koji isto tako ima dobru prednju kameru od 13MP odnosno stražnju od 5MP koja može snimati u rezoluciji 1080p. 

Vernee svojim proizvodima želi i može konkurirati trenutnom tržištu pametnih telefona, prvenstveno jer za cijenu od 120 dolara nudi sve navedeno, dok Apollo Lite i Apollo nude još bolje karakteristike po nešto višim cijenama, a koje možete vidjeti ispod.

Vernee Apollo: 

Helio X20 chipset

6GB RAM

128GB ROM

5.5 inch 2K display

21.0MP SONY IMX230

Cijena: $399.99

 

Vernee Apollo Lite:  

4GB RAM

32GB ROM

5.5 inch FHD arc

16.0MP

Cijena: $199.99

Vernee Thor je definitivno uređaj koji će pomoći kompaniji da se etablira na tržištu, prvenstveno zbog niske cijene. Svi uređaji nude puno više nego što smo opisali iznad, a ukoliko vas interesira više informacija, svakako posjetite njihovu službenu stranicu.

Ova kompanija je jedna od onih koja obećava, a hoće li uspjeti u svom naumu pokazat će vrijeme.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti