Video chat aplikacija Tango dostupna na Windows Phone Marketu

Aplikacija koja omogućuje besplatne telefonske i video pozive -- Tango nakon iPhonea i Androida od sada je dostupna i za Windows Phone uređaje.

Zimo Zimo Zimo | 09.11.2011. / 14:38

Video chat aplikacija Tango dostupna na Windows Phone Marketu

Aplikacija koja omogućuje besplatne telefonske i video pozive -- Tango nakon iPhonea i Androida od sada je dostupna i za Windows Phone uređaje.

Iako ne vidimo njenu svjetlu budućnost kraj giganta kao što je Skype, koji je ujedno i u vlasništvu Microsofta, Tango će dobro doći korisnicima druge generacije Windows Phone uređaja kao što su Samsung Focus S, HTC Radar, itd. da komuniciraju sa svojim prijateljima putem video kamere dok Skype aplikacija ne stigne na WP Market.

Aplikacija dakle omogućuje besplatne telefonske i video pozive putem 3G, 4G i WiFi mreže sa osobama koje imaju također instaliranu Tango aplikaciju na smartphoneu, tabletu ili PC-u. Aplikacija omogućuje slične značajke kao i Skype, pa se tako vaši razgovori mogu pretvoriti iz telefonskih u video pozive.

Tango je već dostupan za Android i iOS pametne telefone i tablete, te PC, a od danas je dostupna i svim korisnicima sa Windows Phone platformom.

Kompanija je osnovana 2009. godine, a njegov osnivač Uri Raz stručnjak je na području peer-to-peer videa te je na tu tamu čak napisao i knjigu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti