Vipnet i Udruga PET+ organiziraju dječju eko radionicu

Dječja radionica pod nazivom 'Zdravi eko život' održat će se u Zagrebu 23. travnja u 10 sati, a kojoj je cilj potaknuti svijest kod djece o važnosti ekologije.

Zimo Zimo Zimo | 20.04.2011. / 14:01

Vipnet i Udruga PET+ organiziraju dječju eko radionicu

Dječja radionica pod nazivom 'Zdravi eko život' održat će se u Zagrebu 23. travnja u 10 sati, a cilj joj je potaknuti svijest kod djece o važnosti ekologije.

U Gajevoj ulici i na štandu na Cvjetnom trgu, Vipnet će prikupljati stare mobitele za reciklažu, a svi oni koji ostave stari mobitel, dobiti će bon sa popustima za kupnju novog smartphonea u Vipu.

Radionica 'Zdravi eko život' održat će se u 10 sati u Vip centru u Gajevoj 2 gdje će djeca koristiti 'otpadni' uredski materijal poput plastike, papir i kartona kako bi izradili kreativne ukrase.

Te kreativne radove nagradit će Vip, a nakon same radionice postavit će se izložba radova koja će biti izložena u Vip centru do 26. travnja.

Vip je partner Green City Projecta kojom se želi senzibilizirati javnost o ekološki osviještenom djelovanju kroz edukativno-zabavne programe.

Kako stoji u dopisu, Vip je zagovornik zelenog načina poslovanja, pa tako u svojim trgovinama koriste e-račun i e-biling inovacije čime su uštedjeli čak 30 tona papira.

Promociji će se pridružiti meteorolog Zoran Vakula i Mario Petreković.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti