Vozači Ubera dobili Centar u kojem mogu rješavati probleme

Vozači se najčešće susreću s poteškoćama u razumijevanju aplikacije ili krivim obračunom cijene vožnje.

Martina Čizmić | 13.12.2018. / 17:47

Davor Tremac (Foto: Uber) (Foto: Uber)

Vozači i korisnici Ubera od danas imaju gdje dobiti svu pomoć i savjete vezane uz aplikciju i uslugu vožnje. Naime, Uber je otvorio novi Cntar za podršku vozačima, u zagrebačkoj Radničkoj cesti. Centar će biti otvoren svaki radni dan od 10 do 15 sati.

U anketi koju smo proveli, vozači su rekli da su jako zadovoljni podrškom koju imaju od Ubera, no da im je potrebno i fizičko mjesto gdje mogu doći i porazgovarati s nekim o svim pitanjima koja ih zanimaju. Kako bi im maksimalno bili na raspolaganju, odlučili smo postojeći Centar za vozače premjestiti u novi, značajno veći prostor te proširiti opseg usluga koje može ponuditi vozačima. Otvaranje novog Centra nastavak je kontinuiranog rada na podizanju kvalitete i zadovoljstva vozača Uberom, kazao je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu.

A da je vozačima Centar potreban najbolje govori informacija da se njih oko 4000 najčešće susreću s poteškoćama u razumijevanju aplikacije, krivim obračunom cijene vožnje, a puno ljudi se javlja s pitanjem kako ishoditi svu potrebnu dokumentaciju, licenciju i dozvolu, kako bi postali vozači. Uz to, ističu iz Ubera, novi vozači često trebaju savjete i pomoć kako koristiti aplikaciju i kako postati samostalni poduzetnik.

Iako su vozači i do sad imali na raspolaganju podršku iz Ubera, rekli su kako im treba fizičko mjesto gdje mogu "porazgovarati direktno s nekim".

Nakon nedavnog spajanja usluga uberX i UberSELECT, novootvoreni Centar omogućit će vozačima još bolje uvjete rada. Osim Centra, Uber je ove godine pokrenuo program Zaštite za partnere u sklopu kojeg svi samostalni vozači, uz besplatno AXA osiguranje, imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja. Predstavljen je i sigurnosni centar unutar aplikacije koji vozače upozorava na pridržavanje propisanih ograničenja brzine, a korisnicima omogućuje da svoju rutu kretanja podijele s prijateljima i obitelji te lako kontaktiraju hitnu pomoć.

Na otvorenju Centra za podršku vozačima dodijeljene su i nagrade vozačima koji su se po svojim rezultatima istaknuli i u konačnici, omogućili da korisnici već tri godine biraju Uber za kretanje kroz grad. Nagradu su dobili Milan Đurić i Marjana Šeperić, vozač i vozačica koji imaju najveći broj vožnji preko Uber aplikacije te ujedno i najbolje ocjene.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti