WhatsApp uskoro uvodi novu značajku koja bi mogla mnoge oduševiti, a pisanje poruka učiniti još zabavnijima

Uskoro će svi korisnici WhatsAppa moći u porukama komunicirati i posve personaliziranim naljepnicama (stickerima).

Branimir Vorša | 27.09.2022. / 10:15

Personalizirani sticker uskoro na WhatsAppu
Personalizirani sticker uskoro na WhatsAppu (Foto: WABetaInfo)

WhatsApp neprestano proširuje svoje značajke kako bi se natjecao s konkurentskim platformama za razmjenu izravnih poruka.

WhatsApp, čini se, sprema još jednu zanimljivu značajku koja je u razvoju. Prema pisanju portala WABetaInfo, WhatsApp radi na značajci koja će korisnicima omogućiti da rade personalizirane naljepnice (stickere), odnosno da sebe pretvore u naljepnice, koje onda mogu koristiti u porukama.

Neke od najnovijih WhatsApp značajki dostupne su putem beta programa. Međutim, hrpa drugih je u izradi i trebat će vremena prije nego što budu dostupne.

Najnovija spomenuta značajka s personaliziranim naljepnicama pronađena je u najnovijoj WhatsApp beta verziji 2.22.21.3 na Androidu. No, ta beta verzija još nije široko dostupna korisnicima, a nema ni imformacija kad će biti široko dostupna svim beta testerima.

Međutim, WABetaInfo je podijelio nekoliko snimaka zaslona koji daju uvid u to kako nova značajka funkcionira i kako će izgledati u praksi.

Nakon što korisnik kreira svoj avatar, on će biti dostupan u različitim pozama i s različitim izraženim emocijama. Jedna od izvrsnih značajki bila bi ta da korisnici, osim slanja svojih avatara unutar pojedinačnih ili grupnih chatova, također mogu postaviti te avatare kao svoju sliku za prikaz ili profilnu sliku na WhatsAppu.

U WhatsApp izborniku će tako uskoro postojati zaseban odjeljak za naljepnicu avatara, na mjestu gdje se obično nalaze opcije slanja emotikona, klasičnih naljepnica i GIF-ova.

Očekuje se da će korisnici dobiti hrpu opcija prilagodbe kako bi WhatsApp avatar izgledao gotovo identično njima, u animiranom obliku.

Izvor: WABetaInfo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti