WinDays19 konferencija prvi puta donosi zajednički program za Business i Technology sudionike

Konferencija u srijedu, 3. travnja prvi put donosi zajednički program za Business i Technology sudionike.

Martina Čizmić | 12.02.2019. / 16:05

WinDays (Foto: Microsoft) (Foto: Microsoft)

WinDays konferencija, koja se ove godine održava po 19. put, donosi zanimljivu novost. Uz već dobro poznatu podjelu na poslovne i tehnološke dane, ove će godine imati i zajednički program za sve sudionike. 

Program u srijedu, 3. travnja, odražavat će neraskidivu vezu Businessa i Technologyja u svakodnevnom poslovanju i donijeti sadržaj koji će biti zanimljiv svim sudionicima konferencije. Sadržaj će pokazati u kojem smjeru ide razvoj IT industrije koja je u službi businessa, i to kroz prizmu IT inovacija koje se događaju i u svijetu i u Hrvatskoj. Sadržaj će obuhvatiti perspektive obje strane u inovacijskom procesu, odnosno perspektivu IT kreatora, IT tvrtki koje stvaraju nove tehnologije i pomažu tvrtkama u njihovoj primjeni, te perspektivu IT korisnika, svih tvrtki koje grade svoje inovacije na temelju tehnologije.

Uz zajednički sadržaj, WinDays19 Business konferencija će se prvog dana, 2. travnja, usredotočiti na ključne industrijske grane – financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, zdravstvo (Hospital Days), obrazovanje i javnu upravu – kojima će se baviti kroz zasebne programske smjerove, a predavanja će se održavati u više dvorana Konvencijskog centra Šibenik istovremeno.

WinDays19 Technology konferencija će se 4. i 5. travnja baviti najaktualnijim tehnološkim trendovima i novostima, među kojima se izdvajaju umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu, a predavanja će se također održavati paralelno u Konvencijskom centru.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije, a do 18. veljače mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti