Women's STEM Award 2021 - prijavite svoj bakalaureatski ili magistarski rad i osvojite 3000 eura

Sudjelovati se može na jednu od pet tema: Cloud, Internet of Things, Artificial Intelligence, Cyber Security, Networks of the Future.

Martina Čizmić | 17.02.2021. / 15:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Studentice STEM fakulteta u Hrvatskoj i ove godine imaju priliku sudjelovati u međunarodnom Women's STEM Award programu. Ovaj program, koji se provodi osmu godinu zaredom i daje priliku za osvajanje glavne nagrade od 3000 eura organizira Hrvatski Telekom, kao dio DT grupe. 

Studentice znanstvenih smjerova, tehnologije, inženjerstva i matematike svoje bakalaureatske ili magistarske radove mogu prijaviti do 14. ožujka na jednu od pet strateških tema: Cloud, Internet of Things, Artificial Intelligence, Cyber Security, Networks of the Future.

Najbolji završni rad prema procjeni stručnog žirija sastavljenog od eksperata Deutsche Telekoma, predstavnika akademske zajednice i drugih istaknutih stručnjaka iz STEM područja nagradit će se s 3000 eura, a najbolji i najinovativniji rad iz svake od tema natječaja ima priliku osvojiti dodatnih 500 eura.

Radovi se predaju na engleskom ili njemačkom jeziku, a sve informacije o programu 'Women's STEM Award 2021' kao i dodatne informacije o samom procesu ocjenjivanja i nagrađivanja najboljih radova, možete pronaći na linku.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti