YouTube radi na mobilnoj aplikaciji za stvaratelje sadržaja, te će omogućiti direktne donacije

Stvoriti video sadržaj nije nimalo lako i iziskuje mnogo vremena, truda i naravno novaca, no kako bi se taj proces olakšao..

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.05.2014. / 08:28

YouTube radi na mobilnoj aplikaciji za stvaratelje sadržaja, te će omogućiti direktne donacije

Stvoriti video sadržaj nije nimalo lako i iziskuje mnogo vremena, truda i naravno novaca, no kako bi se taj proces olakšao, YouTube je objavio kako radi na novoj inicijativi zvanoj Creator Preview koja će omogućiti direktne donacije stvarateljima sadržaja, te prijevod na više od 60 jezika.

Iako je ovo sve u ranoj fazi, ekipa koja radi na ovom projektu želi znati “jesu li na pravom putu”, pa su tako objavili video s detaljima, te od vas očekuju mišljenje o istom. U ovom videu nisu prikazane nikakve mogućnosti niti mobilna aplikacija, no ukratko je objašnjeno što njihova inicijativa znači i koji cilj imaju.

Kao što je najavljeno, audio zbirka efekata i pozadinskih pjesama bit će proširena, kako bi korisnicima olakšali korištenje legalnih pjesama za njihove video uratke.

U nastavku možete pogledati kratki video, te ukoliko želite doprinijeti svojim idejama, možete to učiniti na Google+ ili Twitteru.

Izvor The Next Web

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti