Za plaćanje više ne trebate karticu ili mobitel, već samo pametni sat

Garmin Pay može se koristiti gotovo svugdje gdje se prihvaća beskontaktno plaćanje.

Martina Čizmić | 09.04.2019. / 16:00

Garmin Pay (Foto: Garmin)

Beskontaktno plaćanje sve je raširenije. Od kartica za beskontaktno plaćanje, preko mobilnih telefona pa do pametnih narukvica i satova.

Upravo je Garmin na svojim pametnim satovima omogućio beskontaktno plaćanje kroz Garmin Pay. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu.

Garmin Pay funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima i dostupna je vlasnicima Revolut kartice koja podržava novu uslugu.

Uz Garmin Pay vlasnici podržanih Garmin satova sada mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje, i dalje mogu kupovati gdje god da ih dan odvede, rekao je Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje. Garmin pametni sat je neophodan alat za bilo koji aktivni životni stil i cijenimo podršku banaka koje su izdale kartice i omogućile dostupnost ove uzbudljive nove funkcije vlasnicima njihovih kartica.

Garmin Pay može se koristiti gotovo svugdje gdje se prihvaća beskontaktno plaćanje. Samo treba pripaziti koje su trgovine uključene. 

Za one koje brine sigurnost, iz Garmina ističu kako Garmin Pay štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad se obavlja kupovina. Broj kartice ne sprema se na uređaju ili na Garminovim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti