Zadovoljna akademija: Prijavite se i osvojite jednu od 50 edukacija digitalnog marketinga

Kroz Zadovoljna akademiju, do sad je prošlo više od 50 žena, a ove godine još toliko ima priliku poboljšati svoje digitalne vještine.

Zimo Zimo | 10.06.2020. / 09:46

Zadovoljna Akademija (Foto: Zadovoljna.hr)

Četvrtu godinu za redom Zadovoljna akademija organizira besplatne edukacije namijenjene ženama, a usmjerene na razvoj digitalnih vještina. Ove godine, u suradnji s Googleom i Algebrom, daruje čak 50 online edukacija iz područja digitalnog marketinga.

Edukacije će se provoditi kroz specijaliziranu verziju Googleove Digitalne garaže, a obuhvatit će sedam interaktivnih online radionica koje će voditi stručnjaci za digitalne vještine.

Radionice će sudionice uvesti u svijet digitalnog marketinga te im tako omogućiti prve korake u razvoju vlastitog posla, napredovanju u karijeri ili potaknuti ih na promjenu posla.

Radionice će se održati u obliku online predavanja uživo, putem sustava Adobe Connect 9, kako bi sudionice predavanja mogle komunicirati međusobno, ali i s predavačem. Predavanja će se održavati kroz 10 termina u trajanju od 2 sata, a za sudjelovanje je potrebno vlastito računalo i internetska veza.

Digitalna garaža raspored predavanja (Foto: Zadovoljna.hr)

KOJE SU TEME ONLINE RADIONICA?

1. Uvod u digitalni marketing
Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.

2. Web stranica kao temelj digitalnog marketinga
Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno. Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.

3. Korisnici web stranice i ciljna skupina
Tko su korisnici naših web stranica i zašto nam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazat ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit ćete što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.

4. Uvod u SEO - optimizacija web stranica
Što znači SEO (optimizacija web stranica) te kako već od sutra počet primjenjivati naučene tehnike.

5. Google My Business
Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

6. Uvod u Google AdWords oglašavanje
Kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju.

7. Uvod u Google Analytics
Što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja.

Želite li i vi proširiti svoje znanje o digitalnom marketingu, prijavite se na stranicama Zadovoljna akademije. Napišite nam svoju motivacijsku poruku do 17. lipnja 2020. i objasnite nam zašto ste baš vi osoba kojoj bismo željeli omogućiti besplatnu edukaciju za Digitalnu garažu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti