Zagreb Connect predstavlja nove zvijezde zagrebačke startup scene

Zagreb Connect održat će se 5. prosinca 2018. s početkom u 9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Martina Čizmić | 19.11.2018. / 13:35

Zagreb Connect 2017. (Foto: ZIMO) (Foto: Zimo)

Do međunarodne startup konferencije Zagreb Connect ostalo je manje od mjesec dana, a iz ZICER-a su danas objavili kako su otvorene prijave za sudionike. Iako je ulaz besplatan, broj mjesta je ograničen pa pozivaju sve koji su zainteresirani vidjeti nove zvijezde hrvatske startup scene i čuti inspirativne govore onih koji su pokrenuli startup u Hrvatskoj i pokorili svijet, da se prijave već danas. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme - ulaz je besplatan no broj mjesta ograničen.

Tijekom predavnja na Zagreb Connectu sudionici će moći saznati sve o pre-seed investicijama i ulaganjima u rane faze startupova, iskustvima domaćih startupova na međunarodnom tržištu, ali i čuti koje nas to tehnologije čekaju u budućnosti.

Zagreb Connect održat će se 5. prosinca 2018. s početkom u  9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Dodatno uzbuđenje dati će natjecanje Startup Factory timova - 18 najperspektivnijih novih zagrebačkih startupova koji se bore za bespovratna sredstva iz novčanog fonda od 860.000 kn.

Podsjetimo, prošlogodišnji podsjetnik Startup Factory-a i Zagreb Connecta je mladi Karlovčanin Albert Gajšak i njegov MAKERbuino.

Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire koji su prije tri godine pokrenuli Grad Zagreb i ZICER sa ciljem osnaživanja ekosustava za razvoj startup poduzetništva. Program pomaže startupovima u fazi razvoja inovativnih proizvoda te širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, pružajući intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku, infrastrukturnu, a najboljim timovima i financijsku podršku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti