Zaustavljena zbog čudnih proporcija tijela: Kineskinja pokušala prokrijumčariti više od 100 iPhonea

Žena koju su carinici zaustavili nije imala problema s težinom, već je pokušala prokrijumčariti 102 iPhonea i 15 luksuznih satova

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 20.07.2017. / 07:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Carinici na jednom aerodromu u Kini nedavno su zaustavili ženu zbog, kako navode tamošnji mediji, čudnih proporcija tijela. Iskusnom oku carinika odmah je bilo jasno kako nije riječ o osobi s problemima s težinom, već o krijumčarki koja u Kinu iz Hong Konga pokušava nešto prokrijumčariti, no iznenadili su se kada su vidjeli što se nalazi ispod prvog sloja njene odjeće.

Naime, ona je po cijelom tijelu pokušala sakriti više od sto Appleovih telefona koje je grupirala u slojeve od četiri telefona, a osim 102 iPhonea pokušala je ilegalno preko granice prenijeti i 15 luksuznih i skupih satova. Zbog visoke cijene Appleovih mobilnih uređaja u Kini, česti su slučajevi njihova krijumčarenja iz Honga Konga i drugih zemalja. Iako se čini nevjerojatno kako je uspjela omotati više od sto iPhonea oko svog tijela, ona ipak nije rekorder u pokušaju ovakvog načina krijumčarenja jer je prije dvije godine muškarac koji je zaustavljen na carini uz svoje tijelo zalijepio čak 146 iPhonea.

Osim informacija o uhićenju zbog krijumčarenja i objavljenih fotografija telefona vezanih uz tijelo žene, kineska policija nije objavila dodatne informacije – je li ona dio veće krijumčarske bande ili je djelovala sama, odnosno s jednim ili dva pomagača koji su joj pomogli u ovoj avanturi koja će ju koštati zatvorske kazne.

Izvor: Tech Spot
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti