MoonDiets aplikacija je za Android uređaje koju je kreirala tvrtka Conecto, a koja je namijenjena svima onima koji žele smršavjeti sa dijetom ravnajući se po mjesečevim mijenama.

Aplikacija sadrži savjete za mjesečevu dijetu, čest različitih mjesečevih dijeta, sve mjesečeve faze do 2015. godine, mjerenje i unos težine, graf koji pokazuje napredak težine itd.

Aplikacija je namijenjena globalnom tržištu stoga je napravljena na engleskom jeziku, kažu iz tvrtke Conecto.

Inače ova kompanija iza sebe već ima niz aplikacija za mobilne uređaje od kojih je možda najzanimljivija Matko Ježić - koja je rađena u sklopu projekta RosterBee - a o kojoj smo već i pisali, te ćemo uskoro objaviti intervju sa dečkima koji su nam istaknuli neke zanimljive stvari s kojima su se susretali prilikom izrade aplikacije.

Također, zanimljivo je spomenuti i HINA aplikaciju koju su izradili za Android, Blackberry i iPhone uređaje a koju će koristiti novinari i reporteri te svi ostali zainteresirani kako bi pregledavali novosti iz svijeta koje prenaša HINA.

Ostale radove Conecto tvrtke možete vidjeti na njihovim službenim stranicama, te ih pratiti na Twitteru. Aplikaciju MoonDiets za Android preuzmite ovdje.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju