ZIMO Magazine za lipanj je vani. Pročitajte ga sada!

Stiglo je ljeto, samim time i novi broj ZIMO Magazine u kojem donosimo nekoliko zanimljivih tema, pa krenimo redom!

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.06.2013. / 17:52

ZIMO Magazine za lipanj je vani. Pročitajte ga sada!

Stiglo je ljeto, samim time i novi broj ZIMO Magazine u kojem donosimo nekoliko zanimljivih tema, pa krenimo redom!

Ovo je sedmi broj što znači da smo prošli prvi ciklus u kojem smo naučili jako jako puno toga, od same činjenice što trebamo raditi, kako pisati, koje teme pokrivati pa sve do načina kako tehnički složiti Magazine da bude dostupan za svakoga.

S obzirom da smo do sada bili u nekoj test fazi, feedback korisnika je iznenađujuće dobar. Dobili smo pohvale na sve strane i odlučili da Magazine ide i dalje no s nekoliko novih promjena. O čemu se radi?

Od sljedećeg broja imat ćete novo iskustvo korištenja ZIMO Magazinea s puno većim spektrom tema kao i puno bogatijem interaktivnom sadržaju. Naši oglašivači pokazali su interes za ovom novom vrstom oglasa pa tako možete očekivati neke doista cool stvari, no otom potom.

Svi znamo da je sadržaj najbitnija stavka svakog magazina, pa tako možete očekivati još širi spektar vrlo zanimljivih tema kao što su mjesta na koja trebate otputovati, još više filmova i dobre glazbe, odlične teme i recenzije rasnih gadgeta / uređaj, itd. Malo po malo ZIMO Magazine postaje pravi magazine.

Preporučamo korisnicima da Magazine čitaju na iPadu, no možete ga čitati i na Androidu te na smartphoneu i da budete mrvicu strpljivi dok se sav sadržaj ne učita kako biste kasnije mogli bez problema čitati — ovaj problem od sljedećeg broja je riješen.

Uživajte i pročitajte novi ZIMO Magazine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti