ZIMO podržava akciju "Korak u život"

Humanitarna akcija „Korak u život“ pokrenuta je s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti

Zimo Zimo Zimo | 10.11.2011. / 13:37

ZIMO podržava akciju "Korak u život"

Humanitarna akcija „Korak u život“ pokrenuta je s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, a žele se fakultetski obrazovati.

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, od kojih velik broj njih ima želju, ali ne i mogućnost, za studiranjem.

Do sada je akcija uspješno zbrinula tri generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a sada trebaju vašu pomoć kako bi zbrinuli i četvrtu.

Akciju „Korak u život“ organizira Rotary Klub Zagreb Kaptol. Akciju su svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga.

Prošle godine prikupili su 2,85 mil kn, a njihova zajednica podržavatelja na Facebooku sada broji preko 150.000 ljudi! Nedavno su za Korak u život kao dokaz efikasnosti kampanje primili i srebrnu Effie nagradu.

Potražite ih na:

www.korakuzivot.org

facebook.com/korakuzivot

@Korakuzivot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti