Zynga i LadyGaga stvorili GagaVille

Čini se da Lady Gaga ne usporava u svojoj dominaciji svega što gledamo, čitamo ili čujemo svugdje kamo krenemo.

Zimo Zimo Iva Krc | 11.05.2011. / 18:41

Zynga i LadyGaga stvorili GagaVille

Čini se da Lady Gaga ne usporava u svojoj dominaciji svega što gledamo, čitamo ili čujemo svugdje kamo krenemo.

Umjetnica je zajedno sa Zyngom kreirala GagaVille, digitalnu farmu u svojem uobičajenom stilu gdje možete raditi i više toga, nego samo sijati usjeve, a vijest je objavila sama kompanija Zynga.

I za one fanove koji nisu cyber hortikulturisti, postoji nešto, naime oni mogu slušati još neobjavljene pjesme s njezinog nadolazećeg albuma „Born this way“.

Igrači koji budu surađivali s farmom GagVille za nagradu će imati otvoren put do iHeart radija koji će im omogućiti ekskluzivno slušanje pjesama s novog albuma šest dana prije njegovog objavljivanja, dakle od 17.svibnja.

Od 17. do 26.svibnja. možete tako slušati neku pjesmu svaki dan, i još će ih više uslijediti kako se bliži datum izlaska novog albuma, 23.5. Pa, ako jedva čekate čuti najnovije uratke modernog ženskog Liberacea, pažljivo pratite događanja u App Stores ovog svibnja.

Inače, Zynga proizvodi socijalne igrice koje su besplatne i lako dostupne svakome za igranje, a neke njihove igrice su FarmVille, CityVille, RewardVille, Mafia Wars i druge. Oko 46 milijuna igrača FarmVillea, jedne od najpopularnijih igrica u kojoj održavaju svoju farmu, tako će dobiti susjednu farmu GagaVille!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti