Brzina od 250 km/h: Internetom se širi još jedna snimka jurnjave Rimčeva hiperautomobila

Snimka se pojavila na dva kanala na YouTubeu, a objavljena je još u travnju.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 05.06.2021. / 09:22

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Predstavljanje Nevere djelomično je zasjenio videozapis jurnjave Rimčeva hiperautomobila brzinom od 230 km/h na državnoj cesti na kojoj je ograničenje 90 km/h. Iz Rimac Automobila kažu kako je ta tema za njih zaključena, no danas je ponovno aktualizirana nakon što se na mreži pojavila još jedna snimka jurnjave Nevere, tj. C_Twoa. Snimka je objavljena na kanalu na YouTubeu Dragy Motorsports još 20. travnja i do sada je pregledana nešto manje od 75 tisuća puta, a nekoliko dana poslije objavljena je i na kanalu DragTimes gdje je pregledana više od 260 tisuća puta.

U videu se automobil priključuje na cestu, najvjerojatnije je riječ o dijelu zagrebačke obilaznice te u kratko vrijeme ubrzava do čak 250 km/h, pri čemu je prošao pored dva automobila u desnoj traci. Tko je snimio ovaj videozapis i kada je snimljen, nije poznato.

Podsjetimo, ovaj tjedan napokon je predstavljena serijska verzija jurilice iz Svete Nedelje koja je dobila i novo, tj. službeno ime - Nevera. Rimac Automobili napravili su i veliku promociju automobila i prezentaciju za potencijalne kupce u Dubrovniku, a upravo je u blizini Dubrovnika snimljen prvi videozapis jurnjave u kojoj je sudjelovao, navodno, direktor prodaje ove kompanije.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti