5 najboljih fitness aplikacija

Sve što trebate učiniti je odlučiti se za jednu od ovih aplikaciju, instalirati je i započeti trening...

Monika Nožić Monika Nožinić | 23.05.2016. / 14:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Želite se vratite u formu i skinuti višak kilograma, no ne znate koje su točno vježbe dobre za vas niti koliko ste fizički aktivni?

Ako imate Android uređaj, onda imate osobnog savjetnika koji će vas u svakom trenutku podsjetiti na vježbe i zabilježiti sav vaš napredak.

Donosimo vam 5 fitness aplikacija koje će vam predlagati vježbe i motivirati vas da što češće trenirate.


1. Challenges by Nexercise

Challenges je aplikacija koja vam pomaže pri gubitku kilograma, a da pritom trening bude puno zanimljiviji. Aplikacija koristi razine, XP (iskustvo), bedževe i ostale nagrade koje se koriste u igrama kako bi nagradila korisnika tijekom uspješno obavljenog treninga. Ideja je da napredujete uz razine i rangove i na taj način uvijek budete svjesni svog napretka. Aplikacija djeluje motivacijski, što vas navodi da trening shvatite kao naviku, a ne obavezu.

Besplatno ju možete preuzeti ovdje.

2. FitNotes Gym Workout Log

Velik broj fitness aplikacija za cilj ima direktno povezivanje s vašim životom i na taj vas način doslovno tjera na izgradnju aktivne svakodnevnice. No, FitNotes Gym čini suprotno. Ova aplikacija dopušta vam da radite ono što obično radite i zatim bilježi sve vaše aktivnosti kako biste kasnije mogli vidjeti negativne ili pozitivne strane svih vaših svakodnevnih aktivnosti. Riječ je o besplatnoj aplikaciji koja sadrži bazu vježbi koje vam mogu pomoći da pravilno trenirate. S obzirom na to da možete pratiti sve svoje aktivnosti, kasnije možete napraviti plan koji će vam još više pomoći kod učinkovitijeg vježbanja. FitNotes Gym idealna je aplikacija ako vježbate u teretani ili ste dio nekog svakodnevnog fitness treninga. Kako biste preuzeli ovu aplikaciju, kliknite na ovaj link.

3. Google Fit

Google Fit je potpuno nova fitness platforma koja se jako brzo probila na fitness tržište. Riječ je o odličnoj aplikacija koja sadrži korisnički izgled prilagođen i za našu sredinu, odnosno dostupna je i na hrvatskom jeziku. Aplikacija je idealna za korisnike koji bi voljeli imati fizički aktivniji život, kao i za sve fitness početnike.

Aplikaciju besplatno preuzmite ovdje.

4. Ingress

Najteži dio vraćanja u formu je dobra motivacija koja će vas izvući iz kuće i natjerati da se krećete. Ova aplikacija korisnika doslovno natjera da izađe iz kuće i hoda kako bi obavio zadatak u igrici. Iza naziva Ingress krije se igrica idealna za sve koji pretjerano puno vremena borave u kući i za računalom.

Ingress besplatno možete preuzeti ovdje.

5. Nike+ Training Club

Odličan potez proizvođača sportske opreme i odjevnih predmeta aplikacija je pod nazivom Nike+ Training Club koja sadrži preko sto vježbi koje vam mogu pomoći vratiti se u formu. Također sadrži ChromeCast podršku pa prebacivanjem slike ekrana video vježbe možete pratiti putem TV-a. Nike+ sadrži nekoliko funkcija koje prate vaše kretanje i aktivnost i bilježi ih kako biste kasnije mogli napraviti svoj osobni trening temeljen na tim informacijama. Aplikaciju preuzmite ovdje.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti