5 poslova za ovaj tjedan

Osim što možete pregledati popis poslova koji se nude u našoj rubrici ZimoJobs, svaki tjedan ćemo za vas izdvojiti nekoliko zanimljivih poslova.

Zimo Zimo Zimo | 05.04.2012. / 10:57

5 poslova za ovaj tjedan

Osim što možete pregledati popis poslova koji se nude u našoj rubrici ZimoJobs, svaki tjedan ćemo za vas izdvojiti nekoliko zanimljivih poslova.

Kao što smo već ranije objavili, novim dizajnom uveli smo novu rubriku ZimoJobs koja je nedavno dobila neke izmjene, pa smo tako ušli u suradnju sa Bika.net, od kojih preuzimamo samo poslove koji su usko vezani uz teme o kojima pišemo.


Grafički dizajner


KICO-SOFT se bavi tiskanjem na sve materijale, grafičkom pripremom, izradom reklama, izradom web stranica i programa. Traži se grafički dizajner sa znanjem izrade web stranica, isključivo sa iskustvom, za rad u tiskari. Radi se honorarno, s mogućnošću stalnog zapošljavanja (ukoliko netko zna raditi još dosta navedenih poslova osim samog dizajna i grafičke pripreme, može odmah biti primljen za stalno). Potrebno znanje rada u PHP-u, Dreamwaveru, Photoshopu, Corelu, Indesignu. Rok prijave 15.04.


Prodajni predstavnik


UrediSvojDom je web portal o uređenju i opremanju životnog prostora sa informacijama i savjetima, vodičem za kupnju, web shopom, akcijskim kuponima i mnogim drugim alatima za prezentaciju. Tvrtka traži osobu koja će raditi samostalno, pronaći novog klijenta, objasniti svrhu prodaje i ugovoriti sastanak, napisati ponudu i zaključiti posao (godišnji ugovor), izdati predračun, voditi brigu o naplati potraživanja. Rok prijave 10.04.


Programer poslovnih aplikacija


Tvrtka Zolota IT usmjerena je na pružanje informacijskih usluga malim i srednjim poslovnim subjektima. Tvrtka traži programera poslovnih aplikacija (Microsoft platforma), potrebna je srednja stručna sprema, godinu dana iskustva, te je poželjno znati raditi u Microsoft .NET/C# platofrmi, izvrsno poznavanje DB R-modela. Moguće je raditi iz vlastitog doma, radno vrijeme je fleskibilno, a rok prijave je 05.04.


Voditelj internet portala


Kozmifriz je tvrtka koja vodi portal jatebi-timeni.hr te traži voditelja koji će prikupljati korisnike portala za pravne osobe, organziirati i dogovarati prezentacije, prezentirati portal na internetu, voditi tim komercijalista i raditi marketing plan. Potrebna je VŠS, te pet godina iskustva, vlastiito vozilo, te kreativnost organziranost i stručnost. Rok prijave je 17.04.


Programer


Udruga 'Nezavnisni sindikat djelatnika MUP-a' nudi studentski posao ili rad na određeno vrijeme. Osoba mora poznavati programiranje dorada u postojećoj aplikaciji i testiranje, izradu projektne dokumentacije i pomoći za potrebe aplikacije, te sudjelovanje u implementaciji novih rješenja. Potrebna je SSS, godinu dana iskustva, pozvanje engleskog jezika te rad u programima kao što su .NET C# WinForms i MS SQL Server. Prednost imaju kandidati sa znanjem i iskustvom u web programiranju - ASP.NET. Rok prijave je 22.04.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti