5 smjernica za poslovni i osobni uspjeh iz Fujitsua i FourThirdsa

Fujitsu i FourThirds održali do sada najbolje i najzanimljivije predavanje na Marketing Kingdomu. Ian Hunter iz Fujitsua i Chris Stock iz FourThirdsa održali su po našem mišljenju do sada najbolje, najzanimljivije i poprilično inspirirajuće predavanje.

Zimo Zimo Zimo | 02.03.2012. / 12:00

5 smjernica za poslovni i osobni uspjeh iz Fujitsua i FourThirdsa

Ian Hunter iz Fujitsua i Chris Stock iz FourThirdsa održali su po našem mišljenju do sada najbolje, najzanimljivije i poprilično inspirirajuće predavanje.

Cilj predavanja bio je prikazati kako poboljšati sebe i na taj način poboljšati poslovanje i povećati uspjeh. Jer, ako ste vi bolji, sve je bolje – marketinški plan, eCRM, međuljudski odnosi, rad u timu, sve.

Inspirirani vlastitim putovanjem biciklima po Himalaji, obećali su poboljšanje od 30-50% ako se držite nekoliko jednostavnih, ali važnih smjernica i područja osobnog razvoja. Važno je da analizirate i budete bolji u sljedećim područjima:

  • Zdravlje – Budite zdravi i fit kako bi uspjeli. Tjelesna aktivnost donosi poboljšan krvotok i dobar osjećaj u tijelu.
  • Energija – Channel your passion –  razmislite što volite raditi, što vas pokreće. Iskoritite svaku sekundu života, jednog dana vaše vrijeme će nestati. Koliko ste svjesni, kako živite, za koje stvari se zalažete, kako vas drugi vide.
  • Vjerodostojnost – budite iskreni prema sebi, ali i prema drugima. Povjerenje je ključno, poruka koju šaljete drugima vrlo je važna za uspjeh. Budite iskreni, držite do integriteta.
  • Otpornost – znajte kojim putem idete. Who lives sees, but who travels sees more. Imajte viziju i držite je se.
  • Tim – potrebno se povezati! Društveni mediji to još više omogućuju. Upoznajte sebe i svoje suradnike.

Budite iskreni i svoji, uz vaše znanje i sposobnosti uspjeh će doći. Knjiga izlazi za otprlike 6 tjedana.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti