Alcatel OneTouch Idol 3 odnio četiri nagrade

Alcatel OneTouch, jedan od najbrže rastućih smartphone brendova, na Svjetskom mobilnom kongresu u Barceloni osvojio je čak četiri nagrade za globalno lansirani flagship telefon Idol 3.

Monika Nožić Monika Nožinić | 06.03.2015. / 09:19

Alcatel OneTouch Idol 3 odnio četiri nagrade

Alcatel OneTouch, jedan od najbrže rastućih smartphone brendova, na Svjetskom mobilnom kongresu u Barceloni osvojio je čak četiri nagrade za globalno lansirani flagship telefon Idol 3 koji dolazi sa odličnim komponentama, softverom i dizajnom.

Ovaj je telefon osvojio "Pick MWC 2015" od strane popularnih Mashable, Android Authority i Android Central stranica, kao i "Best of MWC 2015" od Know Your Mobile stranice. "Dobivene nagrade na MWC 2015 još su jedno veliko priznanje za Alcatel OneTouch", izjavio je Dan Dery, šef marketinga kompanije. "Premium funkcije Idola 3 konkuriraju najboljima u industriji, a sve je dostupno po vrlo pristupačnoj cijeni".

Alcatel Idol 3 posjeduje nagrađivani JLB audio sa dva prednja zvučnika i Clari-Fi tehnologijom, Technicolor Color Enhance tehnologiju, 13MP kameru na poleđini. Tu su i ekskluzivne funkcije: telefon je 100 % reverzibilan, tako da se može koristiti vrhom prema dolje, ako ga slučajno uzmete u žurbi, a interfejs telefona se automatski prilagođava.

Model od 4.7 inča ima četvorojezgreni CPU i HD ekran, dok 5.5-inčni model ima osmojezgreni CPU i Full HD ekran. Oba modela imaju 4G LTE konekciju i Android L softver.

Foto: Alcatel

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti