Amazon se priprema za prihvaćanje kriptovaluta?

Inspirirani smo inovacijama koje se događaju u svijetu kriptovaluta i istražujemo kako bi to izgledalo na Amazonu, rekao je predstavnik Amazona.

Martina Čizmić | 26.07.2021. / 16:49

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oglas u kojem Amazon traži stručnjaka za kriptovalute koji bi proučavao kako "Amazonovi kupci plaćaju", izazvao je veliko zanimanje javnosti jer to ukazuje na to da bi ovaj internetski trgovac uskoro mogao uvesti i takav način plaćanja.

Iako iz Amazona nisu službeno pojasnili ništa više od onoga što stoji u oglasu, očito je da traže iskusnog profesionalca koji bi mogao predvoditi "nove blockchain i kriptovalutne proizvode".

Među ostalima, uvjeti koje kandidati moraju zadovoljiti su - duboko razumijevanje kriptovaluta, "razviti projekt" koji bi Amazon trebao realizirati, napraviti strategiju za to te predstaviti svoje argumente starijim direktorima.

Inspirirani smo inovacijama koje se događaju u svijetu kriptovaluta i istražujemo kako bi to izgledalo na Amazonu, rekao je predstavnik Amazona za BBC te dodao: Vjerujemo da će budućnost biti izgrađena na novim tehnologijama koje omogućavaju modernu, brzu i jeftinu naplatu, te se nadamo da ćemo takvu budućnost pružiti Amazonovim kupcima veoma brzo.

Što sve još savršeni kandidat treba imati, možete pogledati na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti