ASUS Zenfone Max, pametni telefon s naglaskom na bateriju

Ako ste u potrazi za pametnim telefonom s dugim vijekom trajanja baterije, ovo je uređaj za vas.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.06.2016. / 10:36

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

ASUS je dobro poznati brand u PC industriji, no i oni se polako okreću profitabilnijem tržištu, pametnim telefonima. Njihovi uređaji spadaju u neki srednji cjenovni rang, a za svoju cijenu nude dobre karakteristike i specifikacije.

Zenfone Max je 5.5 inčni pametni telefon s ugrađenih 2GB RAM-a i 32GB interne memorije proširive do 64GB pomoću TF kartice. Nadalje, rezolucija 5.5 inčnog ekrana jest 1280 x 720, što nije najbolje na tržištu, no nije niti loše s obzirom na cijenu.

Što se tiče samih kamera, ASUS Zenfone Max ima stražnju kameru od 13MP s Toshibinim senzorom i dvostrukom LED bljeskalicom, dok je prednja kamera 5MP. Naravno, uz kameru dolazi i pregršt softvera kao što je ZenMotion, Creative Studio, mogućnost personalizacije, raznih modova i razne mogućnosti za sigurnost.

Ono po čemu se Zenfone Max odvaja od konkurencije jest baterija, pa tako ovaj uređaj ima ugrađenu bateriju od čak 5000mAh što bi sudeći prema ASUS-ovim informacijama trebala izdržati 37.5 sati pričanja na 3G mreži, 32.5 sata surfanja preko WiFi-a ili 22.5 sata gledajući video, što je prilično impresivno. Uređaj na žalost nema čitač otisaka prstiju, kao što većina današnjih uređaja ima, no ASUS je pokazao da može napraviti dobar uređaj za pristojnu cijenu, koja u ovom slučaju iznosi 160 dolara.

U nastavku možete vidjeti i nekoliko fotografija uređaja, kako bi se uvjerili da se radi i o lijepo dizajniranom uređaju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti