AutoCAD za iPhone

Autodesk, tvrtka koja je izradila popularni AutoCAD, jučer je objavila AutoCAD WS, besplatnu aplikaciju koja omogućuje pregledavanje, uređivanje i dijeljenje AutoCAD datoteka na web i mobilnim uređajima.

Zimo Zimo Zimo | 30.09.2010. / 09:07

AutoCAD za iPhone

Autodesk, tvrtka koja je izradila popularni AutoCAD, jučer je objavila AutoCAD WS, besplatnu aplikaciju  koja omogućuje pregledavanje, uređivanje i dijeljenje AutoCAD datoteka na web i mobilnim uređajima.

Windows AutoCAD 2011 korisnici mogu koristiti besplatni plugin kako bi učitali svoj dizajn direktno na AutoCAD WS, također sličan plugin uskoro dolazi za Mac. AutoCAD iOS aplikaciju, koja podržava iPhone, iPad i iPod Touch, možete preuzeti već danas. Aplikacija omogućava korisnicima pristup sadržaju učitanom na AutoCAD WS koji je spremljen na cloud. Tvrtka još uvijek nije iznesla informacije o podšci Andorida, no vrlo je vjerojatno kako je i ona na putu.

Prednost ove aplikacije jest da korisnik ima pristup podacima sa bilo kojeg mjesta, i još zanimljivije je da svoj dizajn mogu vrlo lako dijeliti s drugima. AutoCAD WS ima mogućnost skraćivanja URL-a kako bi mogli poslali link direktno na vaše datoteke, a možete i postaviti restrikciju vaših datoteka i mapa.

Još jedna prednost ove aplikacije je rad u relanom vremenu, pa tako možete raditi na nekoj datoteci u isto vrijeme kada i netko drugi i pratiti promjene na vašem dizajn timeline-u.

Via [VentureBeat]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti