Baggizmo Wiseward ostvario cilj na Kickstarteru i kreće u proizvodnju

Proizvodnja Baggizmo Wisewarda biti će smještena u Hrvatskoj, a prvi primjerci isporučeni ujesen.

Martina Čizmić | 10.07.2017. / 15:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tri dana prije službenog kraja kampanje na Kickstarteru, pametni novčanik Wiseward Baggizmo dosegnuo je cilj od 35.000 dolara (oko 228 tisuća kuna).  Tijekom kampanje 370 podržavatelja naručilo je više od 400 primjeraka pametnog novčanika.

Iako su ostvarili cilj to ne znači i da je kampanja gotova. Ona traje sve do 13. srpnja te je  još uvijek moguće među prvima na svijetu naručiti Baggizmo Wiseward, pametni novačnik kojim se povećava sigurnost kreditnih kartica i štite osobni dokumenti putem integrirane tehnologije.

„Iako kampanja još uvijek nije završila, Baggizmo je ostvario svoj cilj – koji nije isključivo financijske prirode, već i prije svega, testiranje samog proizvoda putem Kickstartera na tržištu. Reakcije podržavatelja su nas ohrabrile u nastavak projekta, a s druge smo strane pokazali kako je i u Hrvatskoj moguće razviti napredni tehnološki proizvod, ako za to posjedujete znanje. Naime, vlastitim razvojem tehnologije za pametni novčanik, Baggizmo se sada nalazi u posjedu znanja kojim, pored pružanja garancije za kvalitetno korisničko iskustvo i kvalitetu hardwarea pametnog novčanika – ujedno ima i kapital za budući stalni razvoj elektronike i drugih unaprijeđenja ovog, ali i s njime povezanih novih proizvoda. Baggizmo stoga ne prodaje isključivo proizvode, već sada i znanje",  izjavio je Ladislav Jurić, direktor i pokretač Baggizma.

Istaknuo je kako će nakon završetka kampanje, u cijelosti završiti finalne aplikacije za Wiseward, poslati ga na certificiranje te pokrenuti proizvodnju koja će biti smještena u Hrvatskoj. Isporuka naručenih pametnih novčanika planirana je za jesen ove godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti