Baka pokrenula posao, proizvodi komplet za izradu otisaka dječjeg dlana i stopala

Baka Dubravka htjela je ovjekovječiti dlanove i stopala svog unuka Luke, a s obzirom da nije promakla adekvatno rješenje, odlučila je pokrenuti vlastiti posao.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.07.2014. / 12:45

Baka pokrenula posao, proizvodi komplet za izradu otisaka dječjeg dlana i stopala

Baka Dubravka htjela je ovjekovječiti dlanove i stopala svog unuka Luke, a s obzirom da nije promakla adekvatno rješenje, odlučila je pokrenuti vlastiti posao. 

Dokaz da se i u mirovini može pokrenuti posao, govori ova vrlo motivirajuća priča. Naime Baka Dubravka za samo 170 kn pokrenula proizvodnju prvog Hrvatskog kompleta za izradu otisaka dječjeg stopala i/ili dlana. Zahvaljujući domaćoj radinosti koja umirovljenike oslobađa plaćanja doprinosa, a koju nesmetano mogu obavljati primajući pritom svoju redovitu mirovinu, kreativni pojedinci brzo i jednostavno mogu ostvariti svoje ideje, unovčiti svoje hobije i na taj način stvoriti dodatne mjesečne prihode. 

Zahvaljujući ovom kompletu roditelji ili rodbina mogu potpuno samostalno izrađivati otiske stopala i dlanova svoje djece koji će kasnije uokvireni na zidu krasiti njihove domove i podsjećati ih na razdoblje kada su nastali. 

“Do ideje sam došla u želji da sačuvam uspomenu na dlanove i stopala svog prvog unuka. Nakon pretraživanja proizvoda koji postoje na tržištu shvatila sam da nema onakvog koji sam ja zamislila; udubljeni otisci nisu mi odavali realnu sliku, a oni koji omogućuju izradu odljeva ruke ili noge izgledali su mi pomalo zastrašujuće. Kroz razgovore s ljudima i pretraživanje interneta došla sam do ideje kako najbolje izraditi 3D otiske. Prvi maneken je naravno bio Luka – moj unuk. Otisci su ispali savršeno i danas krase naš dnevni boravak. Ideja da i ostalima omogućim izradu takvih otisaka nastala je spontano. Naime, prijatelji koji bi nam dolazili u posjet pitali su gdje se tako nešto može kupiti i malo po malo nastao je Prvi otisak.”, istaknula je Dubravka Zaninović, proizvođač Prvog otiska. 

“Prvi otisak” kako se naziva ovaj paket, vrlo je jednostavan za korištenje i košta 360 kuna, no teretno Prvi otisak možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 198 kuna. 

Više informacija potražite na službenim stranicama, a u nastavku pogledajte kako to izgleda. Bravo baka Dubravka!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti