Beskorisni Apple style proizvodi

Obožavatelji Applea i dalje nas svakodnevno uspiju iznenaditi svojim inovativnim i kreativnim proizvodima

Zimo Zimo Nikola Jozić | 31.03.2011. / 16:42

Beskorisni Apple style proizvodi

Obožavatelji Applea i dalje nas svakodnevno uspiju iznenaditi svojim inovativnim i kreativnim proizvodima, plodovima svoje divlje mašte u kojoj oblikuju „Apple style“ proizvode.

Iako većina njih nije izvediva, uspiju nas nasmijati. Morate im priznati, za neke od njih potrebno je stvarno puno truda, no kao i autore, nas zanima da li bi neke od ideja mogle proći i prodati se u milijunskim iznosima ?

Koji vam je od ovih proizvoda najdraži?


iFridge


Što kad bi imali frižider poput iPoda? Jednostavan crno bijeli izbornik na vratima koji kontrolira termostat i ostale sitnice kako bi vaša hrana uvijek bila svježa, uz naravno mogućnost puštanja glazbe iz vaše iFridge kolekcije. Još da ugrade neke opake zvučnike i subwoofer, mogla bi biti i zanimljiva ideja.


iToilet


Odličan prikaz kako se jednostavan proizvod poput wc-školjke može nepotrebno zakomplicirati. Kao kod korištenja Apple računala, korisnici moraju „smeće“ direktno odvući u takozvani iToilet te stisnuti „dispose“ gumb kako bi izbrisali „dopremljeno“ smeće. Naravno, osmišljen je i simpatičan oglas o ideji razvoja. Ovo je jedna od kreacija koju su anti-obožavatelji Applea smislili kako bi se ismijavali fanaticima koji kupuju sve što Apple izdaje. Ova im je dobra :D ( via Electric-Chicken ).


iProtection


Ovo je ludnica ! 800,000 volti jak „stun gun“ koji u sebi ima bateriju, GPS prijemnik koji informira lokalnu policiju o tome gdje se nalazite i da li ste u opasnosti. Čak je i ergonomski dizajniran, pa tako padne li vam u žaru borbe ne može se daleko otkotrljati. Vjerujte nam kad kažemo da će vam ovo spasiti život ! Nitko vam se neće ni približiti kad vidi da u rukama držite ovakvu zvjerku.


iEye


Bljak. Ovaj puta su uspjeli izmisliti umjetno oko sa Apple logotipom. U oko je ugrađena digitalna kamera koja je naravno, 20 puta detaljnija nego ljudsko oko, tako da možete zumirati koliko vas je volja, zapravo čak 12x. Povrh svega, možete snimati sve što vidite na, pazi ovo, ugrađen hard disk koji može video materijal reproducirati i obrađivati po želji. Naravno, uz to sve ide i bluetooth i wi-fi konekcija. Bljak.


Megabar


Dodatak iPhoneu koji prikazuje jačinu signala koji svi mogu vidjeti. Besmisleno. Čak ni ne pojačava signal. Al izgleda li cool ? Ne.


iWater


Komentari su nepotrebni, u zdravlje !


Magic Footpad


Odlično ! Ukoliko ste vlasnik super Magic Trackpada, Magic Footpad je prava stvar za vas. Budućnost koju danas možete koristiti i to nogama! Kažu da je osjećaj korištenja ruku i nogu pri korištenju Mac računala jednostavno „breathtaking“. Iako su autori zaboravili na činjenicu da stopala i prsti na nogama imaju manju pokretljivost i preciznost od prstiju na ruci, uspjeli su nas dobro nasmijati. Fora !


iDish


Imate iPhone 4? Imate problema sa prijemom signala ? Sve će to otići u zaborav kad na svoj iPhone smontirate ovu full kul mini satelitsku antenu. Definitivno najbolji prijem signala bilo gdje se nalazite. Čak i sa Tele2 u Zagorju.


iHand


Kao što smo prije spomenuli, iPhone 4 je imao problema sa lošim prijemom signala, e sad, zašto bi ga vi držali nepravilno, kad možete kupiti ruku koja ga drži pravilno! I nikad nemate smetnje, čak ni nemate satelitsku antenu spojenu na njega. Sve pet. Naravno, da bi se pokrilo tržište, marketing odjel je definirao da ruka mora dolaziti u različitim bojama kože, naravno.


Mactini


Također još jedna od revolucija u svijetu računala koju pokreće Apple. Najmanji laptop na svijetu, Mactini. Ima samo jednu tipku i veličine je jednog incha ( 2,54 cm ). Korisnici pomoću jedne tipke moraju naučiti tipkati u sekvencama, nešto tipa „Morse code“ da pogode točno slovo koje trebaju. Cilj projekta je dokazati da smanjenjem veličine proizvoda sam proizvod recipročno postaje beskoristan. Uspjeli su.


iRacquet


Volite li Appleove proizvode do te mjere da bi si nabavili ovaj super reket u obliku Apple loga ?


iWatch


Ovaj super analogan sat izgleda popust starog ručnog sata kakvog su nosili kauboji. Ali, ako dobro pogledate, ovaj sat sadrži puno visoke tehnologije od koje su najvažnije funkcije bluetooth, video i audio snimanje i reprodukcija te 160Gb hard disk. Cool ha ? Taman za dedu.


iPottie


Odličan izum ! Dizajnirana poput iPoda, iPottie omogućava da slušate svoju omiljenu glazbu kad ste na svojem omiljenom mjestu u stanu gdje i carevi sjedaju goli. E da još grije.


iCarta


Ovo je totalna ludnica, iPod stereo dock i držač WC papira. Za razliku od drugih invencija, ovu doslovce možete i kupiti ! Nakon što ju kupite, možete svoj iPhone ili svoj iPod puniti i slušati mjuzu dok se zabavljate na WCu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti