Besplatno upišite online tečaj o digitalnim valutama

Registrirajte se čim prije i ne propustite priliku slušati jedan od besplatnih predmeta o digitalnim valutama.

Monika Nožić Monika Nožinić | 01.01.2018. / 13:50

Foto: Institute of Investing

Nicosia, najveće sveučilište na Cipru, nudi diplomu Master of Science iz područja digitalnih valuta, a jedan od predmeta možete slušati u potpunosti besplatno.

Master diploma iz područja digitalnih valuta namijenjena je osobama koje rade u financijskim institucijama, poduzetnicima, vladinim predstavnicima te ostalim zainteresiranim stranama. Program je napravljen kako bi pomogao u razumijevanju tehničke pozadine digitalnih valuta, kako one mogu sudjelovati u postojećem financijskom i monetarnom sustavu te koje prilike i inovativne mogućnosti njima dobivamo.

Ovaj se program izvodi online i dostupan je svima koji se žele educirati i dobiti svoju diplomu u ovom području. Naime, kao i svaki drugi master, ni ovaj master nije besplatan. Da biste došli do diplome, za ovaj ćete master morati izdvojiti 12.000 eura (oko 89 tisuća kuna).

Upišite jedan predmet besplatno

Upravo zbog poprilično visoke cijene, ovo je master koji si ne može svatko priuštiti, ali zato bilo tko može poslušati prvi predmet koji se tamo izvodi, a to je "DFIN-511: Introduction to Digital Currencies". Slušanje ovoga predmeta u potpunosti je besplatno, a jedan od predavača je osoba koju zasigurno svi znaju, Andreas Antonopoulos, poznati stručnjak u području sigurnosnih sustava i bitcoina.

Ovaj je predmet do sada poslušalo više od 5000 studenata, a položilo ga je tek 17%. U veljači ove godine započinje novo izvođenje predmeta, pa se čim prije registrirajte na službenim stranicama sveučilišta i ne propustite ovu sjajnu priliku.

Izvor: Crobitcoin

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti