Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj

Tvrtke sad mogu na jednom mjestu upravljati troškovima, brojem vožnji, ali i platiti sve odjednom, na kraju mjeseca.

Martina Čizmić | 18.06.2019. / 17:10

Bolt (Foto: Bolt)

Nakon što su se ponovno vratili na ulice Londona, iz Bolta su najavili dvije nove usluge za njihove korisnike u Hrvatskoj. 

Radi se o usluzi Bolt for Business, koja omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje, te usluzi Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Sve veći broj vožnji Boltom poslovne je prirode, bio to prijevoz do posla, na hitni sastanak ili do zračne luke. Većini tvrtki još je nužan račun za vožnju svojih zaposlenika kako bi mogli izvršiti povrat putnog troška. Bolt for Business pomaže tvrtkama uštedjeti vrijeme i novac na pojedinačnim izvještajima o troškovima te pripadajuću papirologiju. Umjeto da zaposlenici prikupljaju i predaju zasebne račune za vožnje, korisnici portala Bolt for Business imat će sve informacije o poslovnim vožnjama Boltom na jednoj lokaciji bez ulaganja dodatnog truda. Plaćanja vožnji također su mnogo lakša – umjesto izvršavanja povrata svakom pojedinačnom zaposleniku, plaćate jednom mjesečno korporativnom karticom ili bankovnom uplatom, istaknuli su iz Bolta.

Na novom portalu Bolt for Business, administratori u tvrtki mogu postaviti opća pravila kako bi kontrolirali tko sve može koristiti uslugu prijevoza te kada, čime se olakšava budžetiranje te se dobiva jasan uvid u potrošnju na prijevoz unutar tvrtke. Platforma omogućuje administratorima postavljanje i prilagođavanje dopuštenog iznosa za potrošnju na vožnje te ukupnog broja vožnji koje zaposlenik ima na raspolaganju. Ujedno je moguće zahtijevati da zaposlenik unese razlog svog putovanja prije početka vožnje. Platformu je moguće koristiti na računalima i mobilnim uređajima.

Svi korisnici Bolta koji imaju potrebu za još ugodnijim putovanjem i više prostora za sebe, suputnike te prtljagu, mogu prilikom upisivanja odredišta u aplikaciji odabrati novu opciju Comfort. Nakon odabira opcije, aplikacija traži vozača u izabranoj kategoriji, odnosno veće vozilo koje odgovara standardima opcije Comfort te ga upućuje na lokaciju korisnika.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti