Bolt ulazi na tržište dostave hrane

Usluga dostave hrane bit će dostupna u Estoniji, Finskoj i Južno Africi, a s vremenom i u ostalim zemljama.

Martina Čizmić | 21.03.2019. / 14:47

Bolt (Foto: Bolt)

Bolt je najavio planove za pokretanje usluge za dostavu hrane u tri zemlje u Europi i Africi.

U Boltu smo vrlo fokusirani na želje korisnika što je vidljivo iz radne etike i filozofije na kojoj smo izgradili tvrtku. Osigurali smo najbolje moguće tržišne cijene za putnike te najmanje naknade za korištenje platforme od strane vozača partnera. Zahvaljujući tome rasli smo brže i s manjim troškovima nego bilo koja platforma na svijetu specijalizirana za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, izjavio je Markus Villig, osnivač i predsjednik Uprave Bolta.

Želja nam je da taj isti pristup primijenimo i na uslugu za dostavu hrane. Zahvaljujući našoj tehnologiji, efikasnom radu i stotinama tisuća vozača, planiramo izgraditi najbolju uslugu za dostavu hrane za milijune ljudi u Europi i Africi koji već koriste naše usluge prijevoza na dnevnoj bazi, dodao je Villig.

Usluga dostave hrane će prvo biti pokrenuta u Estoniji, Finskoj te Južnoj Africi ovog ljeta. Ubrzo nakon toga, može se očekivati proširenje usluge i u drugim zemljama.

Kako su nam rekli u Boltu, Hrvatska je na popisu zemalja u kojima razmatraju uvođenje ove usluge, ali još uvijek ne mogu potvrditi kad će Bolt dostava hrane biti dostupna kod nas.

Bolt Umjesto Taksifyja odsad po gradu vozi "munja"

Tvrtka je nedavno prošla kroz proces globalnog rebrendiranja, uključujući i promjenu imena iz Taxify u Bolt, sa željom da se identitet brenda približi Boltovoj proširenoj viziji prijevoza. Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih skutera te je u planu daljnje razvijanje usluga za korisnike.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti