Bubašpara - hrvatski Angry Birdsi

Raiffeisen stambena štedionica i njena kreativna radionica pripremili su iznenađenje zavjerne Bubašparce

Zimo Zimo Iva Krc | 19.05.2011. / 08:26

Bubašpara - hrvatski Angry Birdsi

Raiffeisen stambena štedionica i njena kreativna radionica pripremili su iznenađenje za vjerne Bubašparce, njihove roditelje i sve one željne dobre zabave – Bubašpara iPhone aplikaciju koja se može besplatno preuzeti u App Storeu, a u prva dva tjedna od pojave zabilježila je preko 5.000 downloada i našla se među tri najpopularnije igre.

Riječ je o prvoj hrvatskoj multimedijskoj aplikaciji namjenjenoj djeci koja donosi bubastičnu igricu, puno zabave i multimedije te omiljenu Bubašpara pjesmicu.

Sve vlasnike iPhonea i iPada čeka uzbudljiva potraga za novčićima i skokovita bitka protiv ozloglašenih člankonožaca.

Cilj igrice je sakupiti što više novčića i sigurno ih, izbjegavajući sve zamke i opasnosti, dopremiti u štedionicu. „Želja nas u Raiffeisen stambenoj štedionici bila je u ovoj godini iznenaditi sve naše vjerne klijente, posebice one najmlađe štediše Bubašpara dječje štednje, i ponuditi im neobičan poklon.

Tako smo došli na ideju da napravimo prvu hrvatsku multimedijsku aplikaciju za djecu koju bi mogli koristiti i roditelji, ali i svi oni željni dobre zabave i izazova.

Pozivam sve velike i male da na svoje iPhone i iPad uređaje besplatno preuzmu aplikaciju i svakako nam jave kako su zadovoljni njome“ – izjavila je Sanja Bilešić, voditeljica odjela marketinga i odnosa s javnošću, te je zahvalila agencijama Nukleus i Imagine studiu koje su zaslužne za realizaciju ove aplikacije i koje su u dogledno vrijeme najavile lansiranje verzije i za Android platforme.

Više o Bubašpara iPhone aplikaciji na www.bubaspara.com!

Via KlikInfo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti