Čišćenje webshopovih skladišta znači dobre cijene

Kako bi napravili mjesta za nove stvari, treba se riješiti starih.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.04.2016. / 08:17

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Webshopovi s vremena na vrijeme imaju čišćenje svojih skladišta gdje se mogu pronaći odlične cijene za preostale uređaje koji se nisu prodali, a sve to kako bi se napravilo mjesta za nove modele.

Ovaj puta, GearBest je snizio cijene svih Doogee uređaja pa se tako mogu pronaći uređaji sniženi i do 60%, a to je moramo priznati vrlo zanimljivo svima koji su u potrazi za novim mobilnim uređajem.

Doogee je svakako jedan od sve popularnijih brandova u nižem cjenovnom razredu, pa tako cijene variraju od nešto manje od 50 dolara pa do 120 dolara za nešto bolje uređaje poput Y200.

Uređaj koji se najviše prodaje jest Doogee X5 Pro, čija redovna cijena iznosi 135 dolara, a u određenom razdoblju zaključno s 25. travnjem, cijena uređaja iznosi svega 69 dolara, što je više nego povoljno.

Ako pak trebate nešto jeftino, možete pogledati X3 od kojeg ne možete očekivati puno, no cijena je svega 49 dolara.

Spomenimo kako osim uređaja možete pogledati i neke dodatke za mobitele kao što su selfie stickovi, razni kabeli, mobilne eksterne baterije, itd.

Sve u svemu, akcija traje do 25. travnja, pa ako imate potrebe svakako pogledajte što se nudi, možda pronađete nešto za sebe.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti