Coolinarika svojim posjetiteljima "poklonila" mobilnu verziju stranice

Danas više ne treba spomenuti činjenicu da broj posjeta s mobilnih sve više raste, a taj trend je prepoznala i najpoznatija hrvatska 'kuharica' Coolinarika.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.06.2013. / 15:48

Coolinarika svojim posjetiteljima "poklonila" mobilnu verziju stranice

Danas više ne treba spomenuti činjenicu da broj posjeta s mobilnih sve više raste, a taj trend je prepoznala i najpoznatija hrvatska "kuharica" Coolinarika.

"Prateći potrebe posjetitelja Coolinarike, ali i brzo rastući globalni trend upotrebe pametnih telefona i tablet uređaja, prilagodba Coolinarike korištenjem responzivnog dizajna logičan je korak u njezinu daljem razvoju. U prilog tome govori i sve veći broj posjeta Coolinarici s mobilnih uređaja i tableta. Uspoređujući mjesec svibanj 2013. sa istim razdobljem prošle godine, taj porast iznosi 270 posto. "

S obzirom da sve više korisnika pristupa webu s mobilnih uređaja iz Coolinarike su se pobrinuli da sve bude prilagođeno za mobilne uređaje i tablete uz iste mogućnosti kao i na webu, dakle i dalje je moguće unašati recepte, fotografije, komentirati ili sudjelovati na forumu kao i kreirati i kupiti Coolerice i mnoge druge.

Posjetite Coolinarika.com s mobilnog uređaja gdje god se nalazili i naučite kuhati nešto novo!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti