Moramo priznati, većina oglasa koji se nalaze na webu izgledaju dosadno, no startup tvrtka koja se bavi izradom visoko kvalitetnih oglasa otišli su korak dalje.

Oglasi postaju sve važnija karika u internetskom biznisu, stoga je važno imati kvalitetan i zabavan oglas. Već smo pisali o izgledu modernih oglasa, a nedavno je tvrtka Cooliris, koja inače stiže iz Palo Alta, izradila novu 3D reklamu.

Iskustvo koje doživite prilikom pregledavanja oglasa daleko je od onog negativnog osjećaja da vam netko želi nešto prodati. Iskustvo je potpuno drugačije, oglas postaje zanimljiv i zabavan -- da i to je moguće. Klikom na reklamu otvara vam se 3D demonstracija gdje možete rotirati proizvod koristeći iPad ili iPhone.

Cooliris će ovakve 3D oglase prikazivati i u vlastitioj LiveShare mobilnoj aplikaciji, a tvrtka je nedavno objavila suradnju sa mobilnom oglasnom mrežom InMobi kako bi svoju tehnologiju omogućili oglašivačima iz InMobi mreže -- kompanije će dijeliti zaradu.

Bhumkar, glavni izvršitelj dužnosti, istaknuo je kako su otvoreni za suradnju sa drugim oglasnim mrežama, te kako je sretan jer će suradnja sa InMobi mrežom, Coolirisovu želju da njihovu tehnologiju svojim klijentima omoguće čim je prije moguće.

Coolirisovi 3D oglasi stižu u travnju, a vi pogledajte prilično impresivan video. Bi li vi pogledali ovakav oglas?

Via [VentureBeat]

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju