Crane "bogatiji" za dva nova investitora, Nikolom Serdarom i Dennisom Rukavinom

Jedan od strateških ciljeva CRANE-a za 2015. godinu je povećanje investicija i kvalitetnih mentora koji su svoje vrijeme i sredstva spremni uložiti u start-upove i poduzeća u ranim stadijima razvoja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.06.2015. / 13:25

Crane "bogatiji" za dva nova investitora, Nikolom Serdarom i Dennisom Rukavinom

Jedan od strateških ciljeva CRANE-a za 2015. godinu je povećanje investicija i kvalitetnih mentora koji su svoje vrijeme i sredstva spremni uložiti u start-upove i poduzeća u ranim stadijima razvoja. U protekla dva mjeseca broj članova je porastao za 6, a najnoviji članovi CRANE-a su Nikola Serdar i Dennis Rukavina.

Nikola Serdar je poduzetnik s preko 30 godina iskustva u mediju razvoja, dizajniranja, zaštite i brendiranja alkoholnih proizvoda. Idejni je začetnik, realizator i CEO tvrtki NIM GmbH Njemačka, Levitan AG Švicarska, NIMCRO Hrvatska i CPC Njemačka. Uz to, osnivač je neprofitne marketing organizacije „Hrvatski gospodarski forum“. Predsjednik  NO  u  dvije  tvrtke.

Dennis Rukavina svoj profesionalni razvoj započinje 1995.godine u revizorskom društvu Deloitte u Kanadi te je nastavio prelaskom u PricewaterhouseCoopers u Zagrebu 1998. godine gdje nastavlja rad u transakcijskom odjelu. Bogato iskustvo i znanje iz financijskog sektora primijenio je u osnivanju društva Metronet d.d. za telekomunikacije 2005. godine. Od osnutka društva do danas obnaša funkciju člana Uprave za financije, zadužen za cjelokupno područje financija, uključujući strategija i razvoj kompanije, upravljanje te kontrolu kapitalnih ulaganja i troškova. 

Podsjetimo, u srijedu 17.6. održava se Startup srijeda. Gost predavač je Alan Sumina, osnivač Nanobita i član CRANE-a. Ulaz je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta potrebno je rezervirati ulaznicu preko linka: http://bit.ly/1L9RDes

Foto Pixsell

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti