CRANE u suradnji s VERN-om organizira Startup srijedu koja će se održati 17.06. u 17h u prostorima Veleučilišta VERN.

Alan Sumina još je kao 20-godišnjak, zajedničkim snagama sa Zoranom Vučinićem pokrenuo Nanobit., a od prvih dana stvaranja tvrtke pa do danas, cilj mu je bio stvoriti okruženje u kojemu bi i sam htio raditi.

Sve je započelo s prvom idejom za aplikaciju Tap&Track koja je postala vrlo popularna u SAD-u. Tap&Track je specijalizirana aplikacija koja je pomogla stotinama tisuća ljudi da preuzmu kontrolu nad svojim prehrambenim navikama i riješe zdravstvene probleme prouzrokovane prekomjernom tjelesnom težinom.

Danas je Nanobit jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u Hrvatskoj, zapošljava preko 50 zaposlenika i 100% prihoda ostvaruje isključivo iz izvoza tehnoloških-kreativnih proizvoda: mobilnih igara. U relativno kratkoj povijesti, Nanobit je dobitnik mnoštva prestižnih nagrada poput VIDI Zlatno Teslino Jaje, Deloitte Fast 50, Moj Posao Najbolji Poslodavac te EY Entrepreneur of the Year.

Što na njihovom primjeru možemo naučiti i kako su došli od ideje do realizacije, saznajte na Startup srijedi 17.6. u 17 h.

Ulaz na startup srijedu je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da svoju ulaznicu rezervirate preko Entrio sustava.

Foto Pixsell

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju